PIDETÄÄN HUOLTA TOISISTAMME

Meille tärkeintä on vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi ja turvallisuus. Teemme kaiken mahdollisen, että voit majoittua ja vierailla meillä turvallisesti. Olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia, muokanneet ruokatarjoilua ja huomioimme turvavälit. Tutustu toimenpiteisiimme:
Viimeksi päivitetty 25. huhtikuuta, 2021
Pyydämme, että varaat majoituksen ja pöydän illalliselle etukäteen. Näin helpotat määräysten mukaista suunnitteluamme. Näin ei myöskään kenellekään tule pettymyksiä, jos emme voikaan ottaa ravintolaan useampia asiakasta kuin on määräyksissä sallitaan.

Haluamme turvata vieraidemme ja henkilökuntamme terveyden – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita. Voit aina muuttaa varauksesi toiseen ajankohtaan.
Puhdistamme pöydät kunkin pöytäkunnan jälkeen. Desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja, kuten pöydissä käytettävät suolasirottimet, maksupäätteet ja lasten syöttötuolit.

Kannustamme kaikkia hyvään käsihygieniaan ja käsidesin käyttöön ennen ravintolaan saapumista - löydät sitä ravintolan sisäänkäynnin läheisyydestä sekä wc-tiloista.

Ethän saavu ravintolaan, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.
Tarjoilemme aamupalan, lounaan ja illallisen vain pöytiin. Tarvittaessa porrastamme aamiaiselle saapumista ruuhkien välttämiseksi. Illalliselle otamme vain pöytävarauksia, jolloin voimme kontrolloida asiakasmääriä.

Ravintolassa huolehdimme turvaetäisyyksistä asiakasmäärien rajoittamisella sekä ruokailupöytien sijoittelulla.
Olemme poistaneet kaikki ylimääräiset tavarat ja tulosteet kosketuspintojen minimoimiseksi. Tietoa aamupalasta, uloskirjautumisesta jne. löydät huoneessa olevasta infotaulusta. Voit aina kääntyä puoleemme, jos sinulla on kysymyksiä. Soita tai tule käymään vastaanotossa. Jos olet meillä yöpymässä, pyydämme, että käytät oman huoneesi wc:tä, et hotellin yleisiä wc-tiloja.
Valmistaudu maksamaan vierailusi kortilla. Jätä huoneen avain samalla vastaanottoon. Desinfioimme avaimet ennen kuin annamme ne seuraavalla yöpyjälle.
Näinä kaikille meille poikkeuksellisina aikoina yritämme sopeutua muuttuviin olosuhteisiin ja uuteen normaaliin parhaamme mukaan. Pyydämme sinulta kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Teemme kaikkemme, että vierailusi meillä on onnistunut ja että siitä jää ihanat muistot.
Kiitos!
Outi, Sam ja muu henkilökunta
Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
Label