Loppuunmyyty: Voimauttavat vaihdevuodet -viikonloppu 9.-11.9.

tammikuu 8, 2022

Oletko elämäsi risteyskohdassa ja haluat iloita viisauden ajan alkamisesta (kuten kiinalaiset vaihdevuosiaikaa nimittävät), nauttia hyvästä ruoasta, kanssasiskojen seurasta ja rentouttavasta joogasta? Syksyinen viikonloppu saaristossa tarjoaa tasapainottumista ja rauhoittumista muuttuvalle kehollesi ja mielellesi. Syyskuun viikonloppuun on vielä muutama paikka vapaana, tervetuloa mukaan. Ilmoittautumisohjeet löydät alhaalta.

Vaihdevuosien aikana niin kehossa tapahtuvat hormonaaliset mullistukset kuin koti- ja työelämän muutokset edellyttävät itsestä huolehtimista ja uudenlaisia hyvinvoinnin tekoja. Se mikä ennen ravitsi mieltä ja kehoa, ei välttämättä enää tee niin. Miten pidät huolta itsestäsi ja kehostasi, jaksat olla aktiivinen, vaikka univaje ehkä painaa päälle? Opit viikonlopun aikana rauhoittumisen keinoja, tankkaat itseesi raitista ilmaa ja naisenergiaa.

Ohjelma on suunniteltu tukemaan ja uudistamaan vaihdevuosi-ikäisen kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti - aina keittiömestari Johannes Berlinin huolella valmistamista menuista tähän uuteen elämänvaiheeseen suunniteltuihin joogaharjoituksiin asti. Terveellinen kasvis-kalapainotteinen ruoka hivelee niin vatsaa kuin silmää. Liian tiukkapipoista meno ei ole, kuten elämä ei muutenkaan vaihdevuosissa ole.

Yövyt rakkaudella restauroidussa, kauniissa hotellissa meren rannalla, Houtskarin saaren rauhassa. Aamuisin saat mahdollisuuden lempeän herättelevään harjoitukseen. Iltaisin rentoudumme yöunille mieltä rauhoittavilla joogaharjoituksilla. Siestan aikaan iltapäivällä on mahdollisuus syvästi uudistavaan Levon vallankumous® -restoratiiviseen joogaan, joka sopii erityisen hyvin ravitsemaan vaihdevuosi-ikäisen lisääntyvää levon tarvetta. Sään salliessa teemme myös parin tunnin mittaisen retken läheisille kallioille, joiden äärellä joogaamme ja rentoudumme. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Voit osallistua koko ohjelmaan tai vain haluamiisi osioihin. Kaiken keskiössä olet sinä ja sinun hyvinvointisi❤️.

Virkistävät aamu-uinnit ja rauhalliset kävelyt sopivat hyvin ohjelmaan. Retriittiosallistujien ryhmä on pieni, ja koko hotelli on vain osallistujien käytössä. Voit siis sipsutella ympäriinsä villasukissa, joogotrikoissa tai aamutakissa ja rentoutua haluamallasi tavalla.

Kanssakulkijoina ja ohjaajina viikonlopussa toimivat restoratiivisen joogan kouluttaja ja kirjailija Kirsi Saivosalmi ja yin- ja Heartful-jooganopettaja, Hotel Hyppeisin omistaja ja hengetär Outi Fagerlund, joilla on myös omakohtaista kokemusta vaihdevuosien mukanaan tuomista muutoksista ja niistä selviämisestä.

Hinnat
Sis. majoitus täysihoidolla sekä ohjelman:
495 € kahden hengen huoneessa
520 € yhden hengen huoneessa (1 hh on rajoitettu määrä).

Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku, liinavaatteet sekä pyyhkeet. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia tai vakuutuksia.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen
Varmista paikkasi tähän upeaan viikonlopuun ilmoittautumalla:
Outi Fagerlund, Hotel Hyppeis Värdshus outi(at)hotelhyppeis.fi, p. 040 175 7538
tai Kirsi Saivosalmi kirsi(at)levonvallankumous.fi, p. 040 514 1417.

Ryhmän koko: Viikonloppu täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja se toteutetaan kun osallistujamäärä on vähintään 10. Maksimiosallistujamäärä on 14.

Tarkemmat maksu- ja peruutusehdot saat tutustuttavaksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
Label