Lempeyden viikonloppu 22.-24.9.2023 (täynnä*)

joulukuu 21, 2022

Kaipaatko hengäsdyshetkeä arjesta, kiireetöntä oleskelua ja kevyttä kehonhuoltoa? Haluatko herätä ilman kiirettä, aloittaa aamusi kehoa lempeästi herättelevällä harjoituksella ja nauttia aamiaisen kiireettömästi jokaisesta suupalasta nauttien? 

Tule viettämään viikonloppua kanssamme! Kuuntele kehoasi, ulkoile tai lekottele sängyllä. Nauti kanssamme herkullinen illallinen ja pulahda päivän päätteeksi viileään meriveteen iltasaunan yhteydessä. Voit osallistua viikonlopun ohjelmaan omien halujesi ja jaksamisesi mukaan. Ainoastaan lempeys itseäsi kohtaan on pakollista. Kotiin lähdet levänneenä raikkaasta saaristoilmasta ja positiivisesta energiasta voimaantuneena.

Viikonloppua kanssasi viettävät Sari ja Outi. Lue lisää heistä tämän jutun lopusta, josta löydät myös viikonlopun alustavan ohjelman. 

Missä Lempeyden viikonloppu järjestetään?

Hotelli Hyppeis värdshusissa Houtskarissa, Turun saaristossa. Kolme lauttaa, jotka kulkevat Paraisilta Nauvon kautta Korppooseen ja sieltä Houtskariin, irrottavat sinut arjen kiireistä, kun siirryt saariston rauhaan.

Miten majoitut?
Majoittuminen on jaetuissa 2 hengen huoneissa (5 x 2 hh) tai jaetussa 4 hengen huoneessa (1 x 4 hh). Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku sekä hyvät sängyt.

Mikä on viikonlopun hinta?
Retriitin hinta on 520 euroa (sis. alv). 

Hintaan sisältyy:

  • Yöpyminen jaetussa 2 hengen huoneissa (5 x 2 hh) tai jaetussa 4 hengen huoneessa (1 x 4 hh).
  • Ohjattu ohjelma perjantaista sunnuntaihin.
  • Viikonlopun ruokailut (aamiaiset, illalliset, lounaat, välipalat ilman juomia).

Maksu:

  • Sitova ilmoittautumismaksu 100 euroa maksetaan viimeistään 6 kk ennen viikonloppua.
  • Loppusumma maksetaan paikanpäällä. 

Maksimiosallistuja määrä on 14.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Outi, puh. 040 175 7538 tai outi(at)hotelhyppeis.fi.

Sari Niskanen on työfysioterapeutti ja personal trainer, positiivisen psykologian practitioner sekä Pilates- ja FasciaMethod-ohjaaja. Lisäksi Sari valmistui syksyllä 2022 Hengähdyshetkiä -palautumisvalmentajaksi ja hänellä on äitiysfysioterapian ja lantionpohjan fysioterapian erityispätevyydet. Todellinen hyvinvoinnin moniosaaja siis! Sarilla on 20 vuoden ohjaajakokemus, lämpimän energinen olemus sekä selkeä ohjaus, joka valloittaa ja innostaa sinua hyvinvointiviikonloppumme aikana. Voit lukea lisää Sarista https://www.tilajaolo.fi.

Outi Fagerlund on Hotel Hyppeis värdshusin “emäntä” ja joogaopettaja, jolla on yli 20 vuoden joogatausta omista harjoituksistaan. Muutettuaan saaristoon Outi halusi syventää suhdettaan joogaan ja hän valmistui ensin yin-joogaopettajaksi vuonna 2019 ja keväällä 2022 Heartful Yoga -opettajaksi. Keväällä 2023 Outi täydentää joogaopettajaopintojaan HormonyYoga (Medicinsk yoga för kvinnor)  -koulutuksella ja Advanced Meditation -opinnoilla. Lisäksi Outin koulutuspaketti täydentyy kevään aikana TRE-ohjaajaopinnoilla.

Alustava ohjelma 

Perjantai

Saapuminen ja tervetuloamalja
Automatkan ja istumisen ravistelut pois
Illallinen
Iltasauna ja pulahdus mereen
Hyvän yön yin-jooga

Lauantai
Lempeän herättelevä aamuvenyttely
Hyvän olon kiireetön aamiainen
Positiivisuusluento ja keskustelua 
Lounas
Pilates Sarin johdolla
Rentouttuva iltasauna
Illallinen
Iltarentoutus

Sunnuntai
Lempeän herättelevä aamuvenyttely tai sään salliessa reipasta ulkoilua ja venyttelyä
Aamiainen
Huoneiden luovutus ja kotiinlähtö

*Voit ilmoittautua jonoon varapaikalle: outi@hotelhyppeis.fi

Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
Label