Kevät ja syksy - kun hiljaisuuden voi kuulla

Hengitä sisään, hengitä ulos ja toista. Hotellimme sijaitsee kaukana kiireisestä elämänrytmistä, tiukoista aikatauluista, liikennemelusta ja stressaavasta elämästä. Täällä voit tehdä sitä, mihin sinulla ei ehkä arkena ole aikaa - rentoutua, nukkua hyvin ja pitkään sekä hengittää syvään.

Girl breathing with a hand in her chest in front of the sea

Saaristo on käymisen arvoinen myös kesäkauden ulkopuolella. Keltaiset lautat tuovat sinut kahden saaren - Nauvon ja Korppoon kautta Houtskariin. Moni sanoo, että täällä kaikki on vielä aitoa, “kadut” ovat lähes autioita ja elämänrytmi verkkaista.

Heräät hiljaisuuteen, mutta kun terävöität aistejasi, voit kuulla ja kokea paljon. Käytävällä leijailee vastaleivotun leivän tuoksu. Ulkoa kantautuu meren ääniä. Herää keväällä linnunlauluun, syksyllä myrskytuuleen. Vietä päivä ulkona ja anna stressin helpottua. Unelmoi riippumatossa taivasalla tai käperry oleskelutilamme sohvalle kirjan kanssa ja anna ajatustesi ja aivojesi rentoutua.

Boathouse in front of the sea in a typical archipelago view

Kun yöt taas pimenevät, loistavat tähdet ja kuu kirkkaasti taivaalla ilman valosaastetta. Vietä iltaa ravintolassamme, jossa tarjoilemme sinulle herkullisia, paikallisia ja sesongin mukaisista raaka-aineista tehtyjä ruokia. Sulje silmäsi, herkistä aistisi, nauti ja anna meidän hemmotella sinua.

Jos rakastat luontoa ja ulkoilua, haluat rentoutua, pulahtaa kylmään mereen ja nauttia hyvästä ruoasta, tervetuloa vieraaksemme. Olemme täällä myös vuoden hiljaisimpina kuukausina (jos emme itse lomaile).


VARAA HUONE

Varauksen voi perua saapumista edeltävänä päivänä ennen klo 15 ilman lisämaksua
Sisäänkirjautuminen alk. klo 15
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11
Aamiainen sisältyy huonehintaan
Savuton hotelli
Pet allowed in first floor rooms
Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
chevron-down