Joogaa meren äärellä 3.-5.9.2021

May 27, 2021

Meillä on jälleen ilo olla mukana järjestämässä rentouttava joogaviikonloppu Ainon ja Marjukan kanssa. Syyskuussa saaristo on jo hiljentynyt, luonto valmistautuu värikylläisenä vastaanottamaan syysmyrskyt ja viilentynyt merivesi kutsuu sinua uimaan. Ota hetki aikaa itsellesi ja tule viettämään rentoa viikonloppua Hotel & restaurant Hyppeis värdshusiin ja saaristoon!   

Ohjelmassa on mm. Flow- ja Yin-joogaa, rauhoittava GroundingYin-hoito, intialaisen päähieronnan tai ayurvedisen kävelyhieronnan workshop, mielikuva- ja hengitysharjoituksia. Viikonloppuun sisältyy rentoa yhdessäoloa ja saunomista. Lisäksi sinua hemmotellaan herkullisella, lähellä tuotetulla ja sesongin mukaisella kasvisruoalla. 

Ehkä haluat joogaohjelman lomassa myös lähteä melomaan, pyöräillä upeissa saaristomaisemissa tai rentoutua riippukeinussa hyvän kirjan parissa? Retriitin ohjelma räätälöidään osallistujien toiveiden mukaan, rentoutuminen ja kiireetön yhdessäolo mielessä pitäen.

Retriitin hinta: 
Early bird -hinta: 390 eur (1.8. asti), sen jälkeen 420 euroa.

Hintaan sisältyy:
- kahden yön majoitus jaetussa 2 hh
- 6 ateriaa
- osallistujien toiveiden mukaan räätälöity joogaohjelma
- rantasaunan käyttö aamuin illoin

Sitovan ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 100 euron varausmaksu, joka palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Varmista paikkasi ja ota yhteyttä: 

ainoyogapilates@gmail.com tai yogamarjukka@gmail.com

Varaathan paikkasi pian! Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä.

Retriitin ohjaajat, Aino Pajukangas ja Marjukka Zohar, ovat molemmat kansainvälisen jooga-allianssin sertifioimia joogaohjaajia (RYT-200). Aino on myös sertifioitu Grounding Yin -ohjaaja, Suomen Terveysliikunta Instituutista valmistunut PilatesHealth I-tason ohjaaja sekä NLP Practitioner. Marjukka on opiskellut perinteistä kiinalaista lääketiedettä kolmen vuoden ajan Suomen Taolaisessa Neijing-koulussa sekä käynyt vaihtoehtoterapeuttisia kursseja mm. intialaisesta päähieronnasta ja ayurvedisesta kävelyhieronnasta.

Tervetuloa syksyiseen saaristoon!

Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
Label