Loppuunmyyty: Lempeyden viikonloppu Houtskarissa 23.-25.9.2022

March 16, 2022

EDIT: Viikonloppu on myyty loppuun. Kiitos kaikille ilmoittautuneille!
Kaipaatko hengähdyshetkeä arjesta, kiireetöntä oleskelua ja kevyttä kehonhuoltoa? Haluatko herätä ilman kiirettä, aloittaa aamusi kehoa lempeästi herättelevällä harjoituksella ja nauttia aamiaisen kiireettömästi jokaisesta suupalasta nautiskellen? Nautiskella maukasta, lähellä tuotettua ja terveellistä sesongin mukaista ruokaa? 

Tule viettämään rentoa viikonloppua kanssamme! Viikonlopun aikana voit kuunnella kehoasi ja sen tarpeita, ulkoilla tai vain lekotella sängyllä. Nauti kanssamme herkullisista aterioista paikallisista ja sesongin mukaisista raaka-aineista loihdittuina. Pulahda päivän päätteeksi viileään meriveteen iltasaunan yhteydessä. 

Voit osallistua viikonlopun ohjelmaan omien halujesi ja jaksamisesi mukaan. Ainoastaan lempeys itseäsi kohtaan on toivottavaa. Kotiin lähdet levänneenä raikkaasta saaristoilmasta sekä positiivisesta energiasta voimaantuneena.

Viikonloppua kanssasi viettävät Sari Niskanen ja Outi Fagerlund. Lisää meistä voit lukea tämän jutun lopusta. Sieltä löydät myös viikonlopun alustavan ohjelman. 

Kehonhuollon lisäksi luvassa on herkullista lähiruokaa sesongin raaka-aineista keittiömestari Johannes Berlinin toimesta. Johannes on kokannut jo monena kesänä ja useilla retriiteillä Hyppeisissä. Herkullista ja makunystyröitä hemmottelevaa ruokaa siis luvassa.

Missä Lempeyden viikonloppu järjestetään?
Hotelli Hyppeis värdshusissa Houtskarissa, Turun saaristossa. Kolme lauttaa tuovat sinut Paraisilta Nauvon kautta Korppooseen ja sieltä Houtskariin. Lauttamatkat irrottavat sinut arjen kiireistä ja olet valmis rauhoittavaan viikonloppuun ihanassa syyssaaristossa.

Miten majoitut?
Majoittuminen on jaetuissa 2 hengen huoneissa (5 x 2 hh) tai jaetussa 4 hengen huoneessa (1 x 4 hh). Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku, liinavaatteet, pyyhkeet ja hyvä sänky.

Mikä on viikonlopun hinta?
Retriitin hinta on 520 euroa (sis. alv).

Hintaan sisältyy:

  • Yöpyminen jaetussa 2 tai 4 hengen huoneessa.
  • Ohjattu ohjelma perjantaista sunnuntaihin.
  • Viikonlopun ruokailut (aamiaiset, illalliset, lounaat, välipalat ilman juomia).
  • Yllätyskassi.
  • Hinta ei sisällä kuljetuksia tai vakuutuksia.

Maksu:

  • Sitova ilmoittautumismaksu 100 euroa maksetaan heti ilmoittautumisen jälkeen.
  • Retriitin loppusumma maksetaan paikanpäällä. 
  • Yksityiskohtaisemmat maksu- ja peruutusehdot saat ilmoittautumisen yhteydessä tai erikseen pyydettäessä.

Viikonlopun maksimiosaalistujamäärä on 14 henkilöä. Retriitti toteutetaan, kun 10 henkilön minimiosallistujamäärä täyttyy.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Outi Fagerlund, puh. 040 175 7538 tai outi(at)hotelhyppeis.fi.

Sari Niskanen on työfysioterapeutti ja personal trainer, positiivisen psykologian practitioner sekä Pilates- ja FasciaMethod-ohjaaja. Juuri ennen hyvinvointiviikonloppumme alkamista Sari valmistuu Hengähdyshetkiä -palautumisvalmentajaksi. Todellinen hyvinvoinnin moniosaaja siis! Sarilla on 20 vuoden ohjaajakokemus, lämpimän energinen olemus sekä selkeä ohjaus, joka valloittaa ja innostaa sinua hyvinvointiviikonloppumme aikana. Voit lukea lisää Sarista hänen kotisivultaan.

Outi Fagerlund on paitsi Hotel Hyppeis värdshusin omistaja, paikan emäntä mutta myös joogaopettaja. Muutettuaan saaristoon Outi halusi syventää suhdettaan joogaan ja valmistui yin-joogaopettajaksi vuonna 2019 ja Heartful Yoga -opettajaksi 2022. Outin rauhallinen jooga sopii jokaiselle, joka haluaa pitää huolta kehon ja mielen hyvinvoinnista.

Viikonlopun alustava ohjelma 

Perjantai
Saapuminen, tervetulotoivotukset & pientä purtavaa
Pieni palautumisen hetki hengitellen
Illallinen
Hyvän yön yin-jooga
Iltasauna ja pulahdus mereen

Lauantai
Lempeän herättelevä aamuvenyttely
Hyvän olon kiireetön aamiainen
Palautuminen: keskusteleva luento ja pieni tehtävä
Lounas
Pilates-harjoitus
Illallinen
Iltasauna ja -uinti
Rauhoittuminen yöunille yin-joogan avulla

Sunnuntai
Lempeän herättelevä aamuvenyttely tai -kävely kallioille
Palautumisharjoitus
Aamiaisbrunssi
Huoneiden luovutus ja kotiinlähtö

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
Label