Keeping you safe and sound

Under de rådande omständigheterna är det av största vikt att våra kunder och vår personal känner sig trygga och säkra. Innan du kommer och bo eller äta hos oss vill vi berätta om våra säkerhetsårgärder. Inom vårt företag har vi infört Covid-19-regler och riskbedömning med nya riktlinjer, och hela vår personal har utbildats inom dessa.
Senast uppdaterad: 25 april 2021
För att hjälpa oss med planeringen påminner vi om att boka din övernattning och ditt besök till restaurangen på förhand, så undviker vi eventuella besvikelser och missförstånd.

Om du påvisar några som helst Covid-19-symtom innan din vistelse hos oss ber vi dig vänligen att stanna hemma och flytta din bokning. Vårt team hjälper dig med än gärna med detta.
Nya arbetsförhållanden och sätt att se efter våra gäster och vårt team har implementerats. Vårt team bär mask när det behövs.

Vi har strikta rutiner gällande handtvätt och desinficering. Vi har tillämpat arbetsmönster för vår personal som minimerar kontakt samt infört hälsokontrollenkäter.

Vi ser till att vi städar grundligt under dagen, med fokus på ytor som gäster och personal ofta kommer i kontakt med så som stolar, bord och annan utrustning. På hotellet och i restaurangen skyltas om säkerhetsavstånd och handdesinfektionsmedel finns utplacerat i hela hotellet.
Restaurangen kommer att vara öppen för hotellgäster och andra besökare. För att allt ska fungera smärtfritt och bekvämt rekommenderar vi att man bokar bord på förhand. Vi har ordnat bordsplaceringen så att alla gäster har rum att vistas tryggt i restaurangen, och vi ber våra kunder att respektera säkerhetsavstånd när man anländer och åker iväg.

Vi har lagt till extra städomgångar i restaurangen och köket mellan varje bokning. Frukost, lunch och middag serveras endast direkt till bordet.
Handdesinficeringsstationer finns utplacerade direkt innanför dörren samt på flera andra utvalda ställen i hotellet. Våra städare har extra tid för att städa hotellrummen. Vi har avlägsnat största delen av utskrivet material och andra små föremål från rummen för att hålla ytorna fria. Det som lämnats kvar kommer att finnas tillgängligt på laminerat papper så att det kan desinficeras för alla gäster. Om du vill ha mera information om hotellet, vare sig det gäller menyer, utcheckningstider eller annat, glöm inte att du kan nå oss när som helst via telefon eller vid receptionen.

Som övernattningsgäst på hotellet ber vi dig vänligen använda badrummet i ditt eget rum under din vistelse för att hjälpa oss minimera användningen av hotellets allmänna toaletter.
Vi lever fortsättningsvis i oroliga tider och gör vårt bästa att anpassa oss till detta ”nya” normala. Vi ber om ert fortsatta tålamod med vår personal som också jobbar hårt med att anpassa sig och skapa den bästa Hotel Hyppeis-upplevelsen för er alla.
Under dessa underliga tider gör vi vårt bästa att anpassa vår verksamhet enligt regler och anvisningar som ändrar hela tiden. Ha tålamod, vi gör vårt yttersta att din vistelse hos oss blir bra och minnesvärd.
Tack
Outi, Sam och resten av personalen
Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
Label