Kevätretriitti voimauttaviin vaihdevuosiin 8.-10.4.2022

januari 8, 2022

Oletko elämäsi risteyskohdassa ja haluat iloita uudistumisen mahdollisuudesta? Keväinen viikonloppu saaristossa tarjoaa tasapainottumista muuttuvalle kehollesi ja mielellesi.

Vaihdevuosien aikana niin kehossa tapahtuvat hormonaaliset mullistukset kuin koti- ja työelämän muutokset edellyttävät itsestä huolehtimista ja uudenlaisia hyvinvoinnin tekoja. Se mikä ennen ravitsi mieltä ja kehoa, ei välttämättä enää tee niin. Miten päivitämme unen, syömisen, liikunnan ja levon sopimaan uuteen vaiheeseen? Mikä tuo sisältöä ja merkitystä elämään?

Ohjelma on suunniteltu tukemaan ja uudistamaan vaihdevuosi-ikäisen kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti - aina keittiömestari Johannes Berlinin huolella valmistamista menuista tähän uuteen elämänvaiheeseen suunniteltuihin joogaharjoituksiin asti. Kanssakulkijoina ja ohjaajina viikonlopussa toimivat restoratiivisen joogan kouluttaja ja kirjailija Kirsi Saivosalmi ja jooganopettaja, Hotel Hyppeisin omistaja ja hengetär Outi Fagerlund, joilla on myös omakohtaista kokemusta vaihdevuosien mukanaan tuomista muutoksista ja niistä selviämisestä.

Yövyt rakkaudella restauroidussa, kauniissa hotellissa meren rannalla, Houtskarin saaren rauhassa. Aamuisin saat mahdollisuuden lempeän herättelevään ja vaihdevuosi-ikäisille suunnattuun liikkeeseen Outin tai Kirsin seurassa. Iltaisin rentoudumme yöunille mieltä rauhoittavalla joogaharjoituksella. Siestan aikaan iltapäivällä on mahdollisuus syvästi uudistavaan Levon vallankumous® -restoratiiviseen joogaan, joka sopii erityisen hyvin ravitsemaan vaihdevuosi-ikäisen lisääntyvää levon tarvetta. Voit osallistua koko ohjelmaan tai vain haluamiisi osioihin. Kaiken keskiössä olet sinä ja sinun hyvinvointisi❤️.

Aamu-uinnit ja rauhalliset kävelyt sopivat hyvin ohjelmaan. Retriittiosallistujien ryhmä on pieni, ja koko hotelli on vain osallistujien käytössä. Voit siis sipsutella ympäriinsä villasukissa, joogotrikoissa tai aamutakissa ja rentoutua haluamallasi tavalla.

Hinnat
Sis. majoitus ja täysihoito, kaikki ohjelma ja pieni lahjakassi:
495 € kahden hengen huoneessa
520 € yhden hengen huoneessa (1 hh on rajoitettu määrä).

Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku, liinavaatteet sekä pyyhkeet. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia tai vakuutuksia.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen
Varmista paikkasi tähän upeaan viikonlopuun ilmoittautumalla:
Outi Fagerlund, Hotel Hyppeis Värdshus outi(at)hotelhyppeis.fi, p. 040 175 7538
tai Kirsi Saivosalmi kirsi(at)levonvallankumous.fi, p. 040 514 1417.

Ryhmän koko: Viikonloppu täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja se toteutetaan kun osallistujamäärä on vähintään 10. Maksimiosallistujamäärä on 14.

Tarkemmat maksu- ja peruutusehdot saat tutustuttavaksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
Label