Lempeyden viikonloppu Houtskarissa 24.-26.9.2021

juni 19, 2021

Kaipaatko hengäsdyshetkeä arjesta, kiireetöntä oleskelua ja kevyttä kehonhuoltoa? Haluatko herätä ilman kiirettä, aloittaa aamusi kehoa lempeästi herättelevällä harjoituksella ja nauttia aamiaisen kiireettömästi jokaisesta suupalasta nauttien? 

Tule viettämään viikonloppua kanssamme! Kuuntele kehoasi, ulkoile tai lekottele sängyllä. Nauti kanssamme herkullinen illallinen ja pulahda päivän päätteeksi viileään meriveteen iltasaunan yhteydessä. Voit osallistua viikonlopun ohjelmaan omien halujesi ja jaksamisesi mukaan. Ainoastaan lempeys itseäsi kohtaan on pakollista. Kotiin lähdet levänneenä raikkaasta saaristoilmasta ja positiivisesta energiasta voimaantuneena.

Viikonloppua kanssasi viettävät Sari ja Outi. Lue lisää heistä tämän jutun lopusta, josta löydät myös viikonlopun alustavan ohjelman ja peruutusehdot.

Missä Lempeyden viikonloppu järjestetään?

Hotelli Hyppeis värdshusissa Houtskarissa, Turun saaristossa. Kolme lauttaa, jotka kulkevat Paraisilta Nauvon kautta Korppooseen ja sieltä Houtskariin, irrottavat sinut arjen kiireistä, kun siirryt saariston rauhaan.

Miten majoitut?

Majoittuminen on jaetuissa 2 hengen huoneissa (5 x 2 hh) tai jaetussa 4 hengen huoneessa (1 x 4 hh, liukuovi erottaa kaksi huonetta, yhteinen wc ja suihku). Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku sekä hyvät sängyt.

Mikä on viikonlopun hinta?

Viikonlopun hinta on 490 euroa (sis. alv).

Hintaan sisältyy:

  • Yöpyminen jaetussa 2 tai 4 hengen huoneessa.
  • Ohjattu ohjelma perjantaista sunnuntaihin.
  • Viikonlopun ruokailut (aamiaiset, illalliset, lounaat, välipalat ilman juomia).

Maksu

  • Sitova ilmoittautumismaksu 100 euroa maksetaan heti ilmoittautumisen jälkeen.Sitova ilmoittautumismaksu 100 euroa maksetaan heti ilmoittautumisen jälkeen.
  • Loppusumma maksetaan paikanpäällä. Loppusumma maksetaan paikanpäällä. 

Maksimiosallistuja määrä on 14.

Miten ilmoittaudut?

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Outi Fagerlund, puh. 040 175 7538 tai outi(at)hotelhyppeis.fi.

Sari Niskanen on työfysioterapeutti ja personal trainer, positiivisen psykologian practitioner sekä Pilates- ja FasciaMethod-ohjaaja. Lisäksi hänellä on äitiysfysioterapian ja lantionpohjan fysioterapian erityispätevyydet. 45-vuotias Sari on taitava liikunta-alan ammattilainen. Sarilla on 20 vuoden ohjaajakokemus, lämpimän energinen olemus sekä selkeä ohjaus, joka valloittaa ja innostaa sinua hyvinvointiviikonloppumme aikana. Lue lisää Sarista hänen sivultaan.

Outi Fagerlund on paitsi Hotel Hyppeis värdshusin omistaja myös yin-joogaopettaja, jonka kiinnostus joogaan heräsi vuosia sitten. Muutettuaan saaristoon Outi halusi syventää suhdettaan joogaan ja valmistui yin-joogaopettajaksi vuonna 2019. Parhaillaan hän täydentää joogaopettajaopintojaan Heartful Yoga -koulutuksella. Outin rauhallisesta joogasta ovat saaneet nauttia houtskarilaiset naiset jo viimeisen kolmen vuoden ajan. Jooga sopii jokaiselle, sillä se pitää huolta sekä kehon että mielen hyvinvoinnista.

VIIKONLOPUN OHJELMA
Perjantai
Saapuminen ja majoittuminen
Tervetulodrinkki ja -smoothie 
Saaristolaisillallinen
Outin hyvän yön yin-jooga
Iltasauna ja pulahdus mereen

Lauantai
Lempeän herättelevä aamuvenyttely
Hyvän olon kiireetön aamiainen
Positiivisuusluento ja keskustelua 
Lounas
Pilates Sarin johdolla
Saaristoillallinen
Rentouttuva iltasauna yrttihoidoilla

Sunnuntai
Lempeän herättelevä aamuvenyttely
Aamiaisbrunssi
Huoneiden luovutus ja kotiinlähtö

PERUUTUSEHDOT:

  1. Ilmoittautuminen on sitova.
  2. Mikäli kurssi ei toteudu tai se peruuntuu viranomaismääräyksestä johtuen koronan vuoksi, ilmoittautumismaksu palautetaan täysimääräisenä.
  3. Mikäli perut osallistumisesi 1.9.2021 tai sen jälkeen, osallistumismaksu veloitetaan kokonaisuudessaan.
  4. Mikäli joudut perumaan kurssin sairastumisen vuoksi, varausmaksu palautetaan. Tämä edellyttää lääkärintodistusta tai muuta luotettavaa selvitystä sairastumisesta. Mikäli sinut on määrätty koronakaranteeniin, myös tästä on esitettävä luotettava terveydenhuoltoalan selvitys, jolloin ilmoittautumismaksu palautetaan.
  5. Pidätämme oikeuden kurssia ja sen järjestämistä liittyviin muutoksiin.
Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
Label