Published: september 8, 2023

Purjehdus- ja joogaviikonloppu saaristossa 13.-15.9.2024

Tervetuloa unohtumattomalle jooga- ja päiväpurjehduslomalle kauniiseen ulkosaaristossa sijaitsevaan Hotel Hyppeis värdshusiin 13.-15.9.2024

Kaipaatko irtautumista arjen kiireistä, rauhaa ja luontoelämyksiä? Haluaisitko kokeilla purjehtimista, mutta siihen ei ole ollut tilaisuutta? Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua unohtumattomaan viikonloppuun, jossa yhdistyvät kehon- ja mielenhuolto sekä päiväpurjehdus. Kirsikkana kakun päällä pääset vierailemaan Saaristomeren kansallispuiston kauniilla Jungfruskär-saarella.

Näistä ihanista elementeistä viikonloppu rakentuu:

PÄIVÄPURJEHDUS PERINNEVENEELLÄ JUNGFRUSKÄRIIN
Viikonlopun päiväpurjehdus Jungfruskäriin toteutetaan lauantaina Storbåten Tacksamheten -perinneveneellä Sami Uotisen toimiessa kapteenina. Astuessasi veneeseen ja lähtiessäsi merelle tunnet stressin ja kiireen haihtuvan pois mielestäsi. Tuuli vie sinut kohti tuntematonta seikkailua, kun purjehdit kirkkailla vesillä saariston kauneuden ympäröimänä. Nautit raikkaasta merituulesta ja upeista maisemista.

Perillä Jungfruskärissa tutustumme saaren kauniiseen ja koskemattomaan luontoon kiertämällä luontopolun ja sen varrella olevat nähtävyydet. Joogaamme rannalla, hengittelemme ja pulahdamme uimaan. Nautimme myös herkullisen lounaan ennen paluutamme Hyppeisiin.

Keskellä Kihtiä sijaitsevaa Jungfruskärin saariryhmää kehutaan yhdeksi Saaristomeren kansallispuiston kirkkaimmaksi helmiksi.

Purjehdus perinneveneellä on ikkuna menneiden aikojen tunnelmaan. Voit kokea merenkulun perinteitä ja oppia purjehduksen taitoja ammattitaitoisen kapteenimme Sami johdolla. Tämä kokemus yhdistää historiaa ja seikkailua luoden unohtumattoman matkan saariston kauniille vesille ja Jungfruskäriin.

AAMU- JA ILTAJOOGAA
Aloitamme aamut lempeällä liikeharjoituksella aamun sarastaessa. Tämä rauhallinen hetki antaa sinulle mahdollisuuden herätellä kehosi lempeästi ja valmistautua päivän seikkailuun. Illan laskeutuessa pääset nauttimaan rentouttavasta joogasta auringonlaskun taikoessa taivaan värikkäisiin sävyihin. Liike yhdistettynä meren ääniin tarjoaa harmonisen tasapainon keholle ja mielelle.

Ohjaajana viikonlopun aikana toimii Hotel Hyppeis värdshusin “emäntä” Outi Fagerlund. Outi on kokenut joogaohjaaja, jolla on lempeä ja rento ote niin joogaan kuin elämäänkin.

“Ammattitaitoinen ohjaus, jossa on turvallista olla. Kokonaisvaltainen kehon ja mielen jooga.”

“Sydämellinen ja rauhoittava tunti. Sinulla on todella ainutlaatuinen tapa ohjata ja lämmin persoonasi huokuu ohjauksestasi.”

– Palaute Outin ohjauksista –

HERKULLISTA RUOKAA
Tarjoamme sinulle viikonlopun aikana herkullisia ja terveellisiä aterioita, jotka on suunniteltu antamaan energiaa ja ravintoa kehollesi. Nautimme oman keittiömestarimme paikallisista ja sesongin raaka-aineista valmistamia aterioita, jotka hemmottelevat niin makunystyröitäsi kuin kehoasi.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta tai purjehduksesta.

Tervetuloa mukaan tälle ainutlaatuiselle viikonloppulomalle, jossa yhdistyvät lempeä joogaa ja purjehdus kauniissa Turun saaristossa. Varaa paikkasi ajoissa ja anna itsellesi lahja täydelliseen rentoutumiseen ja seikkailuun saaristoluonnon syleilyssä. 

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET:
Varmista paikkasi ilmoittautumalla:

Outi Fagerlund, Hotel Hyppeis värdshus
outi@hotelhyppeis.fi tai puh. 040 175 7538

VIIKONLOPUN HINTA
Sis. majoitus ja täysihoito, joogaohjaukset sekä purjehdusmatka:
– 620 € / hlö jaetussa kahden hengen huoneessa tai jaetussa 4 hengen huoneessa
– 670 € / hlö yhden hengen huoneessa (1 hengen huoneita rajoitettu määrä)
Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku, liinavaatteet sekä pyyhkeet.
Hinnat eivät sisällä kuljetuksia tai vakuutuksia.
Maksaminen: Varausmaksu 100 € maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Loppulasku maksetaan paikan päällä. Tarkemmat maksu- ja peruutusehdot saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Huomioitavaa:

  • Viikonloppu täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja se toteutetaan kun osallistujamäärä on vähintään 10 henkilöä.
  • Varusteet sään mukaan.
  • Mikäli tuuli on huomattava (noin 15 m/s) tai sade rankka, purjehdusmatka perutaan.
arrow-left