Hotel Hyppeis restaurant

Vår restaurang

Smakupplevelser med lokala ingredienser

Njut av smakerna – en läcker del av din upplevelse på Hotel Hyppeis

A beautiful dish of local salmon with a vegetable medley and a vibrant orange sauce on a white plate.

Vi väljer noggrant ut de bästa säsongsbetonade råvarorna från lokala producenter. När dessa rena, högkvalitativa ingredienser möter våra talangfulla kockars kreativitet, uppstår magi.

 

Oavsett om du bor hos oss, gör ett kort stopp på din resa eller anländer till vår hamn, är du varmt välkommen att njuta av en smakupplevelse där skärgårdens smaker och atmosfär vaknar till liv.

 

Vår restaurang har en avslappnad atmosfär, med en noggrant utvald vinlista som fulländar din måltid. Vänlig service sätter pricken över i:et – vi vill att varje besök ska bli ett minne att bära med sig.

 

Måndagar är bytesdagar för våra gästkockar, så middag är då reserverad enbart för hotellgäster. Vi ser fram emot att välkomna dig andra kvällar!

Våra gästande kockar 2025

Johannes Berlin 17-22.6.2025

Vi anser att god mat är kärnan i varje oförglömlig upplevelse, särskilt på semestern. Därför bjuder vi in gästkockar som skapar varierande och inspirerande menyer med de bästa säsongsbetonade råvarorna från skärgården och närområdet.

 

Vår gästkock 17 till 22 Juni är Johannes Berlin

Johannes Berlin har varit med oss från allra första början, en riktig skärgårdsklassiker! Han har en lång erfarenhet från olika restauranger, men det var Houtskärs lugn och Hyppeis kök som fick honom på fall. Nu bor han permanent på ön. Välkommen att smaka på hans goda och finurliga mat! Du hittar hans menu nere på sidan.

På midsommarafton (fredag 20.6) har vi en annan meny, den publiceras snart!

 

JUNI

17 – 22.6. Johannes Berlin

24. – 29.6. Matias Haapsaari (freelancer & The Finnish Culinary Team)

 

JULI

1. – 6.7. Antti Asujamaa (Ragu)

8. – 13.7. Joni Kujansuu (Savoy) & Hannu Tuhkanen (Demo)

15. – 20.7. Oskari Rahikka (Demo) & Otso Hellevuo (Finnjävel)

22. – 27.7. Kari Julin (freelancer & The Finnish Culinary Team)

 

AUGUSTI

29. – 3.8. Erno Kemi (Version)

5. – 10.8. Valtteri Willberg (Karu)

12. – 17.8. Alex Räsänen (Miilu Bar & Grill)

 

Välkommen med på denna kulinaristiska resa, där varje vecka är en ny upplevelse!

Du kan boka ditt bord redan nu 040 175 9880

Bordsbokningar +358 (0)40 175 9880
Menu for Hotel Hyppeis listing dishes such as asparagus salad, herring sandwich, tartar, oats, pike with langoustine, quail with truffle, and strawberries with quark, plus prices and details.

MAT FÖR DIG ENLIGT DINA ÖNSKEMÅL

Vi kan givetvis anpassa vilken som helst av våra rätter enligt dina önskemål och behov. Vi vill inget hellre än att du ska få njuta av varje utsökta matbit och varje stund med oss, så meddela oss gärna hur vi kan stå till tjänst. Det finns trots allt ingen orsak för någon att gå miste om den fullständiga Hotell Hyppeis-upplevelsen!

Lokala produkter

I vår restaurang får du njuta av mat som har en historia. Vi känner våra producenter och många av dem bor lokalt. Till vår mat väljer vi endast de bästa ingredienserna för våra kära gäster.

LOKAL POTATIS

Direkt från landet. Potatisen du äter på vår restaurang odlas av Niklas i Houtskär. Smakrika och färska potatisar – du kan känna skillnaden!

LOKALT KÖTT

Vi väljer endast produkter av bra kvalitet för vår mat. Kött till rätterna kommer främst från Hongola gård i Urjala och Houtskarin lammastila Björkössä.

FISK FRÅN NÄRA

Fisk från Finland, förstås! Det mesta får vi från Finland via olika fiskförsäljare.
Läs mera om företagets värderingar under ”Värderingar”-fliken.
A good-looking dish with meat and seasonal vegetables.

LUNCH

Vi har lunch igen i juli!

Lunchmenyn varierar. Ring oss för mera information!
Vegetariskt alternativ
Från 19 € (beroende på menyn)
Var vänlig och boka bord ifall ni är fler än 6 personer

ÖPPETHÅLLNINGSTIDER 2025

  • Restaurangen:
    • Frukost från 8.30 till 10. Boka bord på förhand kvällen innan om du inte bor på hotellet.
    • Lunch från 12 till 14 i juli. Boka bord om ni är flera än 6 personer.
    • Middag från kl. 16 till 22 (köket stänger kl. 21).
    • Boka bord +358 40 175 9880
    • När du bokar bord, berätta gärna om dina allergier och dieter för oss, tack!
  • Hotel: May to September.

Det finns alltid morgonmål och middag åt våra hotellgäster även om restaurangen inte är öppen för alla.

Hotel Hyppeis facade in late srping
Ladies having fun in Hotel Hyppeis

PRIVATA TILLSTÄLLNINGAR

Speciella sammankomster kräver en speciell omgivning. Lyckligtvis kan vi erbjuda detta. Vår restaurang är en perfekt plats för familjesammankomster, fester eller firmabjudningar. Vår restaurang rymmer upp till 45 gäster.

Kontakta oss gärna för att diskutera specifika behov för ert evenemang:

tel. 358 (0)40 175 9880

info@hotelhyppeis.fi

REKOMMENDATIONER

Based on 189 reviews
Based on 46 reviews
Based on 150 reviews
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
chevron-downarrow-leftarrow-right