Hotel Hyppeis restaurant

Vår restaurang

Smakupplevelser med lokala ingredienser

Smakuppleverser, som du har förtjänat!

A beautiful dish of local salmon with a vegetable medley and a vibrant orange sauce on a white plate.

Vi bor i hjärtat av den finska skärgården, och väljer med omsorg ut de härligaste lokala säsongsvarorna från producenterna nära oss. Det ligger en mycket speciell alkemi i att kombinera de bästa ingredienserna med de mest begåvade kockarna. Oavsett om du bor hos oss eller om du bara kommer förbi med bil eller båt får du njuta av en bit kulinarisk magi!

Kombinerat med vår avslappnade stämning, vårt fina urval av vin och andra drycker samt vår vänliga kundservice kan vi skapa en oförglömlig upplevelse. Vad väntar du på?

OBS! Måndagar är bytesdagar för våra gästande kockar, därför har vi inte kapasitet att ta emot andra än hotellgäster på middag. Välkommen en annan kväll!

A man in an apron sits on a bench outside a restaurant with wooden doors and blue curtains. The signage above the door reads "RECOIN" and "RESTAURANT".

Våra gästande sommarkockar 2024

Marlo Snellman: 23 - 28.7.

Bonjour! Vår kulinaristiska sommarresa fortsätter med kocken Marlo Snellman. Denna visionära kock, ursprungligen från Helsingfors, har rest genom köken i London, Bangkok och Köpenhamn till Paris. Med över ett decennium av erfarenhet från charmiga kaféer till prestigefyllda Michelin-restauranger har Marlo blivit en mångsidig mästare som smidigt kombinerar olika smaker och stilar.

Marlos kulinariska filosofi, som är en blandning av hans nordiska rötter och influenser från internationella kök, är en läcker mix av fransk precision, hängivenhet till säsongens råvaror och internationella smaker. Marlo kombinerar sofistikerade franska tekniker med ett orubbligt engagemang för att skaffa de färskaste ingredienserna direkt från marknaderna.

Under Marlos ledning blev menyn på Recoin @recoinparis , beläget i det livliga 11 arrondissementet i Paris, en daglig växlande kulinarisk uppvisning som lovade något nytt och spännande varje dag. Detta tillvägagångssätt har blivit Marlos signatur och speglar hans passion för innovation och användning av färska ingredienser samt hans djupa respekt för säsongsvariationer.

Vi är glada att kunna välkomna Marlo till vår restaurang! Hans erfarenhet från internationella kök och kulinariska expertis kommer redan nu att förtrolla och glädja våra smaklökar.

Välkommen på middag till oss!

👉🏻 Bordsbokningar 040 175 9880

(Vi tar inte emot bordsbokningar via IG eller Messenger, efter som vi läser inte dessa kanaler hela tiden. Under tiden du väntar på vårt svar kan den tiden du önskade för ha blivit bokat redan via telefonen. Om vi inte svarar i telefonen, lämna gärna ett meddelande, tack! Vi återkommer alltid!)

KOMMANDE SOMMARKOCKARNA 30.7-4.8 Kari Julin / 6-11.8 Oskari Rahikka / 13-18.8 Markus Murtovaara / 20-25.8 Aram Behbodi & Jessica Sorsakari / 27.8-1.9 Erno Kemi
Bordsbokningar +358 (0)40 175 9880
Menu with dates and a variety of dishes including snacks, starters, main courses, and desserts. Prices for different meals, beverages, and extras are listed at the bottom. Floral designs adorn the borders.

MAT FÖR DIG ENLIGT DINA ÖNSKEMÅL

Vi kan givetvis anpassa vilken som helst av våra rätter enligt dina önskemål och behov. Vi vill inget hellre än att du ska få njuta av varje utsökta matbit och varje stund med oss, så meddela oss gärna hur vi kan stå till tjänst. Det finns trots allt ingen orsak för någon att gå miste om den fullständiga Hotell Hyppeis-upplevelsen!

Lokala produkter

I vår restaurang får du njuta av mat som har en historia. Vi känner våra producenter och många av dem bor lokalt. Till vår mat väljer vi endast de bästa ingredienserna för våra kära gäster.

LOKAL POTATIS

Direkt från landet. Potatisen du äter på vår restaurang odlas av Niklas i Houtskär. Smakrika och färska potatisar – du kan känna skillnaden!

LOKALT KÖTT

Vi väljer endast produkter av bra kvalitet för vår mat. Kött till rätterna kommer främst från Hongola gård i Urjala och Houtskarin lammastila Björkössä.

FISK FRÅN NÄRA

Fisk från Finland, förstås! Det mesta får vi från Finland via olika fiskförsäljare.
Läs mera om företagets värderingar under ”Värderingar”-fliken.
A good-looking dish with meat and seasonal vegetables.

LUNCH

Från juni 25 till juli 28, 2024

Varje dag mellan kl 11.30 och 14.00

Lunchmenyn varierar. Ring oss för mera information!
Vegetariskt alternativ
Från 19 € (beroende på menyn)
Var vänlig och boka bord ifall ni är fler än 6 personer

ÖPPETHÅLLNINGSTIDER 2024

  • Restaurangen:
    • Frukost från 8.30 till 10. Boka bord på förhand kvällen innan om du inte bor på hotellet.
    • Lunch från 11.30 till 14 (25 juni - 28 july). Boka bord om ni är flera än 6 personer.
    • Middag från 17 till 22 (köket stänger kl. 21).
    • Boka bord +358 40 175 9880
    • När du bokar bord, berätta gärna om dina allergier och dieter för oss, tack!
  • Hotell: Från mitten av maj till början av september. Bokningskalendern för 2025 är redan öppen.

Det finns alltid morgonmål och middag åt våra hotellgäster även om restaurangen inte är öppen för alla.

Hotel Hyppeis facade in late srping
Ladies having fun in Hotel Hyppeis

PRIVATA TILLSTÄLLNINGAR

Speciella sammankomster kräver en speciell omgivning. Lyckligtvis kan vi erbjuda detta. Vår restaurang är en perfekt plats för familjesammankomster, fester eller firmabjudningar. Vår restaurang rymmer upp till 45 gäster.

Kontakta oss gärna för att diskutera specifika behov för ert evenemang:

tel. 358 (0)40 175 9880

info@hotelhyppeis.fi

REKOMMENDATIONER

Based on 189 reviews
Based on 46 reviews
Based on 150 reviews
chevron-downarrow-leftarrow-right