Restaurangen

ATT AVNJUTA GOD MAT ÄR EN VÄSENTLIG DEL AV HOTEL HYPPEIS-UPPLEVELSEN

Eating tasty food in Hotel Hyppeis restaurant
Vi bor i hjärtat av den finska skärgården, och väljer med omsorg ut de härligaste lokala säsongsvarorna från producenterna nära oss. Det ligger en mycket speciell alkemi i att kombinera de bästa ingredienserna med de mest begåvade kockarna. Oavsett om du bor hos oss eller om du bara kommer förbi med bil eller båt får du njuta av en bit kulinarisk magi!

Kombinerat med vår avslappnade stämning, vårt fina urval av vin och andra drycker samt vår vänliga kundservice kan vi skapa en oförglömlig upplevelse. Vad väntar du på?

DEN KULINARISKA UPPLEVELSEN BÖRJAR DEN 14.6 MED JOHANNES BERLIN

GÄSTANDE KOCKAR SOMMAREN 2021
Under sommarmånaderna kommer våra begåvade gästkockar att ansvara för maten. De använder sig av säsongsenliga råvaror, och lokalproducerade ingredienser är lika viktiga för dem som för oss. Med stor talang och mycket erfarenhet i bagaget skapar de en fantastisk kulinarisk upplevelse som ni får njuta av i sommar.

Våra gästande kockar sommaren 2021

15-27 juni: Johannes Berlin
29 juni - 4 Juli: Patrik Lindström
6 -11 juli: Markus Murtovaara
13 - 18 juli: Erno Kemi
20 - 25 juli: Samuil Angelov
27 juli - 1 augusti: Antti Asujamaa
3 - 8 augusti: Oona Bondestam
10 - 15 augusti: Kari Julin & Matias Haapsaari
18 - 22 augusti: Kari Julin

Under tiden då vi inte har gästande kockar med oss i köket är maten endast tillgänglig för hotellets gäster. Ni blir serverade frukost och middag baserat på samma koncept - lokalproducerade och färska ingredienser, närings- och smakrik mat, nybakt bröd och våra egna syltar. Bon appétit!
DIN MAT, DITT VAL
Vi kan givetvis anpassa vilken som helst av våra rätter enligt dina önskemål och behov. Vi vill inget hellre än att du ska få njuta av varje utsökta matbit och varje stund med oss, så meddela oss gärna hur vi kan stå till tjänst. Det finns trots allt ingen orsak för någon att gå miste om den fullständiga Hotell Hyppeis-upplevelsen!

LOKALA PRODUKTER

I vår restaurang får du njuta av mat som har en historia. Vi känner våra producenter och många av dem bor lokalt. Till vår mat väljer vi endast de bästa ingredienserna för våra kära gäster.

LOKAL POTATIS

Direkt från landet. Potatisen du äter på vår restaurang odlas av Niklas i Houtskär. Smakrika och färska potatisar – du kan känna skillnaden!

LOKALT KÖTT

Två underbara kvinnor, Johanna från Korpo och Kirsi från Nagu, förser oss med kött. Nötköttet kommer från Nystugård i Korpo och lammet kommer från Korsnäs Östergård.

LOKAL FISK

Fisk från Finland, såklart! Vi köper vår fisk delvis från en lokal fiskfarm och delvis från en fiskbutik i Pargas.
Läs mera om företagets värderingar under ”Värderingar”-fliken.

LUNCH

28.6 - 1.8
Varje dag mellan kl 11:30 och 14:30
Menyn varierar varje dag
Vegetariskt alternativ
Från 12 € (beroende på menyn)
Var vänlig och boka bord ifall ni är fler än 6 personer tel. 040 175 9880

ÖPPETHÅLLNINGSTIDER

  • Sötsaker, kaffe (även specialkaffe så som espresso och cappuccino), ekologiskt bryggt/löst te och drycker serveras mellan 14.06-22.08 från kl. 10:00 till 22:00.
  • Frukost serveras från kl. 8:30 till 10:00. Var vänlig och boka på förhand, ifall du inte bor på hotellet.
  • Lunchmenyn serveras dagligen mellan 28.6-1.8 från kl. 11:30 till 14:30.
  • Middagen serveras varje dag mellan 14.6-22.8 från kl. 17:00 till 22:00 (köket stänger kl. 21:00).
  • Förhandsbokning till middag och frukost rekommenderas. 040 175 9880

PRIVATFESTER

Speciella sammankomster kräver en speciell omgivning. Lyckligtvis kan vi erbjuda detta. Vår restaurang är en perfekt plats för familjesammankomster, fester eller firmabjudningar. Vår restaurang rymmer upp till 45 gäster.

Kontakta oss gärna för att diskutera specifika behov för ert evenemang: 

REKOMMENDATIONER

Aivan mielettömän ihana paikka�! Siis varsinainen löytö!! Vastaanotto oli mitä sydämellisin ja ruoka oli todella herkullista. Kaikki oli kohdillaan ja hinta-laatu-suhde erinomainen! Kiitos ihanasta juhannuksesta, toivottavasti päästään toistekin nauttimaan teille �
Saara K.
Saara K.
08:51 23 Jun 18
Vanha idyllinen koulu aivan meren rannassa. Sisustus on viimeistelty ja harkittu. Sängyt hyvät ja liinavaatteiden laatu ilahdutti.
Ruoka oli hyvää ja aamiainen vallan mainio. Gluteeniton ruokavalio oli hyvin huomioitu.
Mutta ihan parasta Hyppeisissä oli ihana omistajapariskunta Outi ja Sam! Kiitos vielä miljoonasti�. Silloinkin kun kaikki ei mene ihan suunnitelmien mukaan, Sam ja Outi auttavat. Tänne haluan palata!
Tuulia K.
Tuulia K.
10:31 12 Jul 18
Kaunis ja tunnelmallinen paikka! Yövyimme kaksi yötä ja söimme kaksi illallista ravintolassa. Huoneet ovat yksinkertaiset, mutta kauniit ja talo on kauniisti sisustettu. Ruoka oli erinomaista ravintolassa. Heillä on hieno konsepti, jossa eri huippuravintoloiden kokit tulevat viikoksi tekemään oman menunsa. Myös aamiainen oli todella hyvä.
Aksel H.
Aksel H.
18:54 16 Jul 20
A really nice bed and breakfast with superb restaurant. Everything from strawberry jam served on breakfast to bread accompanying delicious dinners are made in the kitchen from the local incredients. During summer top chefs are visiting the restaurant and the only problem is that you need to make reservation in advance. Worth visiting even from a distance!
Kimmo K.
Kimmo K.
12:59 31 Jul 19
Mitä mainioin vastaanotto paikalle pyöräillyttä nälkäistä matkailijaa kohtaan! Kyllä oli asiakaspalvelu kohdillaan ja ruokakin maukasta aitoa saaristolaisruokaa �� kiitos vielä Hyppeis Värdshus!
Kaisa A.
Kaisa A.
17:43 06 Jun 18
Aivan upea paikka saaristossa - mukava ilmapiiri ja ystävälliset ja mukavat omistajat 😃 suosittelen mielelläni. Lisäksi huone oli kiva ja nätti, sekä siellä nukkui suorastaan mainiosti 🥰
Petteri H.
Petteri H.
11:22 30 May 21
Mieletön kohde varusteltuna ensiluokkaisella, ystävällisellä palvelulla. Tämä on paikka, jossa voi oikeasti rentoutua luonnon rauhassa ja ruokkia sielua ruoalla, joka vetää vertoja fine diningille.
Siiri F.
Siiri F.
18:58 31 Jul 18
Ihana ja tunnelmallinen paikka, suosittelen lämmöllä. Ja erityiskiitos paikan omistajahengettärelle Outille, hän hoiti kiireittensä keskellä uskomattoman hienosti meille sattuneen rengasrikon, pulassa olisimme olleet muuten, sillä mukana olleessa vararenkaassa oli väärä vannekoko. Tällaista palvelua tuskin olisimme täällä mantereella saaneet. Kiitos! Terveiset ja hyvää kesää koko henkilökunnalle!
Annukka Å.
Annukka Å.
17:39 11 Jul 19
Mahtava paikka rauhalliseen ja virkistävään yöpymiseen. Palvelu oli huippua, tunnelma oli välitön ja asiakas todella huomioitiin ❤ Ja ruoka, voi taivas, upeita makuelämyksiä ja aamiaistarjoilu oli luksusluokkaa!
Emilia L.
Emilia L.
18:35 02 May 21
Viikonloppu Hyppeis Värdhusissa syksyn kuulaassa ja kauniissa kelissa oli upea kokemus. Majatalo on hieno vanha hirsirakennus, jossa viihtyisi pitempäänkin. Veneilijöiden on tänne helppo tulla. Majatalon laiturissa on runsaasti tilaa ja satama suojainen. Tänne pääsee myös autolla vaivattomasti Korppoo Houtskari -lautalla, kuten me tulimme. Voin suositella lämpimästi kaikille.
Matti K.
Matti K.
17:26 28 Oct 18
Todella viihtyisä ja kaunis miljöö, yhtä aikaa tyylikäs ja rento. Tyylikkäästi entisöity vanha koulurakennus. Isäntäpari on ystävällinen ja vieraanvarainen, ruoka herkullista. Plussaa Kakolanmäen artesaanioluesta. Lepäsi ruumis ja sielu, tänne uudestaan!
Katia L.
Katia L.
14:38 18 Jun 20
Olen viettänyt lapsuuteni kesät Hyppeisten koululla �paikka on muuttunut siitä paljon,mutta paljon oli vielä tuttuja paikkoja.
Harmi ettei taloon päässyt sisälle tällä kertaa.
Tulemme ensi kesänä uudelleen toivottavasti paremmalla onnella �
Satu S.
Satu S.
11:51 25 Aug 17
Vietimme Hyppeisissä ihanan juhannuksen saariston rauhassa, kauniin luonnon ja hotelliympäristön sekä upean ruoan ja ystävällisen palvelun keskellä. Iso plussa siitä, että myös perheen koirat olivat tervetulleita. Kaunis kiitos ❤!
Tanja K.
Tanja K.
08:42 05 Jul 19
Ihastuttava paikka! Kauniit ja siistit huoneet, vanhan talon hyvä henki, mukava ja vieraanvarainen isäntäpari, herkulliset aamiaiset - tunsimme olomme todella tervetulleiksi ja viihdyimme erinomaisesti.
Kirsi V.
Kirsi V.
06:06 02 Apr 18
Kiva ja pieni hotelli hieman syrjässä saaristossa. Huoneet pitkälle varattuja joten kannattaa varata hyvissä ajoin. Siisti huone, jossa sai olla rauhassa. Mukava sauna hienolla näkymällä. Ruoat fine dining -tyyppisiä, joten hinnatkin sen mukaisia. Illallismenyy vaihtuu viikoittain vierailevien kokkien myötä. Kolmen ruokalajin hinta illallisella n. 55€, mikä oli hintansa väärti. Kahta iltaa kauempaa ei tosin ole mieltä ruokailla kun viikoittain vaihtuvien ruokien lisäksi ei ole erillistä a la carte -listaa.Kylässä ei juurikaan muuta joten paikkana sopii rauhaa ja hyvää ruokaa etsiville hotellissä kävijöille tai hyvää illallispaikkaa etsiville veneilijöille.Nice remote place with splendid food.
Tommi R.
Tommi R.
16:39 25 Jul 20
Luonnonläheinen ja rauhallinen ympäristö, oikein ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka - etenkin Sabinan tuoreet sämpylät aamulla jäi mieleen. Parasta Hyppeisissä on kodinomaisuus ja rento ilmapiiri. Veneilijöille uusi laituri ja hyvä sauna.
Hiski L.
Hiski L.
08:06 27 Jul 18
Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
Label
chevron-down