Restaurangen

ATT AVNJUTA GOD MAT ÄR EN VÄSENTLIG DEL AV HOTEL HYPPEIS-UPPLEVELSEN

Eating tasty food in Hotel Hyppeis restaurant
Vi bor i hjärtat av den finska skärgården, och väljer med omsorg ut de härligaste lokala säsongsvarorna från producenterna nära oss. Det ligger en mycket speciell alkemi i att kombinera de bästa ingredienserna med de mest begåvade kockarna. Oavsett om du bor hos oss eller om du bara kommer förbi med bil eller båt får du njuta av en bit kulinarisk magi!

Kombinerat med vår avslappnade stämning, vårt fina urval av vin och andra drycker samt vår vänliga kundservice kan vi skapa en oförglömlig upplevelse. Vad väntar du på?

NOTERA! På måndagar har vi inga gästande köksmästare i köket. Istället lagas maten av andra kockar och menyn är så långt som möjligt samma som föregående veckan. Det kan dock bli ändringar. Smaklig måltid!

TACK!

Tack alla våra underbara gäster för sommaren 2022! Vi ses igen nästa sommar.

se menyn

Vilken fin sommar vi hade! Tusen tack alla våra underbara gäster, våra gästköksmästare och sommaranställda, på grund av er var sommaren fin!

Boka bord
DIN MAT, DITT VAL
Vi kan givetvis anpassa vilken som helst av våra rätter enligt dina önskemål och behov. Vi vill inget hellre än att du ska få njuta av varje utsökta matbit och varje stund med oss, så meddela oss gärna hur vi kan stå till tjänst. Det finns trots allt ingen orsak för någon att gå miste om den fullständiga Hotell Hyppeis-upplevelsen!
Du får vänta en stund...Vi publicerar namn på våra gästande köksmästare under våren 2023.

LOKALA PRODUKTER

I vår restaurang får du njuta av mat som har en historia. Vi känner våra producenter och många av dem bor lokalt. Till vår mat väljer vi endast de bästa ingredienserna för våra kära gäster.

LOKAL POTATIS

Direkt från landet. Potatisen du äter på vår restaurang odlas av Niklas i Houtskär. Smakrika och färska potatisar – du kan känna skillnaden!

LOKALT KÖTT

Vi väljer endast produkter av bra kvalitet för vår mat. Kött till rätterna kommer främst från Hongola gård i Urjala och Korsnäs Östergård (lamm) i Nagu.

LOKAL FISK

Fisk från Finland, såklart! Vi köper vår fisk delvis från en lokal fiskfarm och delvis från en fiskbutik i Pargas.
Läs mera om företagets värderingar under ”Värderingar”-fliken.

LUNCH

27 juni till 30 juli 2023
Varje dag mellan kl. 11.30 och 14:00
Menyn varierar varje dag
Vegetariskt alternativ
Från 12 € (beroende på menyn)
Var vänlig och boka bord ifall ni är fler än 6 personer tel. 040 175 9880

ÖPPETHÅLLNINGSTIDER 2023

  • Hotell: Påsk till början av september, 2023. Bokningskalendern för 2023 är redan öppen.
  • Restaurang: Lunch 27.6 - 30.8 kl. 11.30-14. Middag 13.6 - 2.9 kl. 17-22 (köket stänger kl. 21).
    Hotellgäster serveras alltid middag, även om restaurangen inte är öppen för allmänheten. Lunch serveras åt hotellgäster via förhandsbeställning.

PRIVATFESTER

Speciella sammankomster kräver en speciell omgivning. Lyckligtvis kan vi erbjuda detta. Vår restaurang är en perfekt plats för familjesammankomster, fester eller firmabjudningar. Vår restaurang rymmer upp till 45 gäster.

Kontakta oss gärna för att diskutera specifika behov för ert evenemang: 

REKOMMENDATIONER

Kaunis ja tunnelmallinen paikka! Yövyimme kaksi yötä ja söimme kaksi illallista ravintolassa. Huoneet ovat yksinkertaiset, mutta kauniit ja talo on kauniisti sisustettu. Ruoka oli erinomaista ravintolassa. Heillä on hieno konsepti, jossa eri huippuravintoloiden kokit tulevat viikoksi tekemään oman menunsa. Myös aamiainen oli todella hyvä.
Aksel H.
Aksel H.
18:54 16 Jul 20
Todellinen yllätys kesken lomamatkan. Ravintolan konsepti on minusta hyvä. Henkilökunta oli todella ammattitaitoista ja hinta/laatusuhde enemmän kuin erinomainen.Perheen pieninkin otettiin hyvin vastaan, vaikkei olekaan mikään perheravintola, vaan enemmänkin fine dining.
Jussi K.
Jussi K.
19:00 27 Jul 22
We were at a wedding here.The place is absolutely beautiful. We were lucky with the weather being perfect, but I can imagine the scenery pulling through even in the worst of storms.The main building, just a step from the water's edge, surrounded by lovely old local buildings, including a few cute boathouses, create a serene traditional festive setting.The rooms are absolutely adorable. Lovely interior decoration that accentuated the well finished modern amenities. You would never guess they were classrooms, the kitchen, etc. of an old school.Speaking of which: the main hallway, dining area and other communal areas are wonderfully decorated with artefacts from the building's school era. The old architecture also has not been forgotten when renovated to it's modern use; being brought to the forefront of the designs and decoration.
Pekka L.
Pekka L.
06:50 12 Jun 22
Täydellinen pikku paratiisi pidemmällekin visiitille sivussa suurista turistivirroista. Aivan upea, laadukas, rento ja konstailematon paikka ja ruoka. Henkilökunta todella ystävällistä, kaikessa näkyi suurella sydämellä ja kunnianhimolla tekeminen. Tänne pitää päästä uudelleen!
Tiina P.
Tiina P.
17:05 17 Aug 21
Kiva ja pieni hotelli hieman syrjässä saaristossa. Huoneet pitkälle varattuja joten kannattaa varata hyvissä ajoin. Siisti huone, jossa sai olla rauhassa. Mukava sauna hienolla näkymällä. Ruoat fine dining -tyyppisiä, joten hinnatkin sen mukaisia. Illallismenyy vaihtuu viikoittain vierailevien kokkien myötä. Kolmen ruokalajin hinta illallisella n. 55€, mikä oli hintansa väärti. Kahta iltaa kauempaa ei tosin ole mieltä ruokailla kun viikoittain vaihtuvien ruokien lisäksi ei ole erillistä a la carte -listaa.Kylässä ei juurikaan muuta joten paikkana sopii rauhaa ja hyvää ruokaa etsiville hotellissä kävijöille tai hyvää illallispaikkaa etsiville veneilijöille.Nice remote place with splendid food.
Tommi R.
Tommi R.
16:39 25 Jul 20
A really nice bed and breakfast with superb restaurant. Everything from strawberry jam served on breakfast to bread accompanying delicious dinners are made in the kitchen from the local incredients. During summer top chefs are visiting the restaurant and the only problem is that you need to make reservation in advance. Worth visiting even from a distance!
Kimmo K.
Kimmo K.
12:59 31 Jul 19
Todella viihtyisä ja kaunis miljöö, yhtä aikaa tyylikäs ja rento. Tyylikkäästi entisöity vanha koulurakennus. Isäntäpari on ystävällinen ja vieraanvarainen, ruoka herkullista. Plussaa Kakolanmäen artesaanioluesta. Lepäsi ruumis ja sielu, tänne uudestaan!
Katia L.
Katia L.
14:38 18 Jun 20
Ihana ja tunnelmallinen paikka, suosittelen lämmöllä. Ja erityiskiitos paikan omistajahengettärelle Outille, hän hoiti kiireittensä keskellä uskomattoman hienosti meille sattuneen rengasrikon, pulassa olisimme olleet muuten, sillä mukana olleessa vararenkaassa oli väärä vannekoko. Tällaista palvelua tuskin olisimme täällä mantereella saaneet. Kiitos! Terveiset ja hyvää kesää koko henkilökunnalle!
Annukka Å.
Annukka Å.
17:39 11 Jul 19
Fantastic fine-dining in the middle of archipelago. When you want to taste something else than pizza.Arrival by boat looks complicated but if you open a pdf chart from homepage, there are goog instructions for safe approach.
Markku S.
Markku S.
15:10 20 Apr 22
Aivan mahtava kokemus taas. Keittiössä on omaleimainen konsepti ja se toimii. Paikan tunnelma on rento, mutta elegantti. Siellä täällä hauskoja yksityiskohtia. Merellinen tunnelma on läsnä ja sijainti sopivan syrjässä ruuhkaiselta turistireitiltä. Tämä paikka pitää tietää ja tulla vasiten. Tulen taas, kiitos, aivan mahtavaa.
Antti H.
Antti H.
20:09 19 Jul 21
Lounas pysähdys. Kannatti poiketa!👌 Valitettavasti ei tällä kertaa yöksi jääty, mutta seuraavalla kerralla varmasti. Viihtyisät huoneet ja ravintolan palvelu ystävällistä ja lohikeitto herkullista. 👌
Antti S.
Antti S.
12:29 04 Jul 21
Absolutely fantastic place, really a pearl on the archipiélago. Amazing location in a beautiful old school by the sea, full of beautiful and elegant details. The owners are just lovely, the service was excellent and the food by Johannes Berlin was soooooooo good.Thank you Hyppeis stuff. 🙏🏽❤️
Aaron Blanco T.
Aaron Blanco T.
06:49 24 Jun 21
js_loader
Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
Label
chevron-down