Hotel Hyppeis restaurant

Ravintolamme

Makuja läheltä ja kaukaa

Ruokanautinto, jonka olet ansainnut!

A beautiful dish of local salmon with a vegetable medley and a vibrant orange sauce on a white plate.

Saariston sydämessä valitsemme paikallisilta tuottajilta parhaat ja sesongin mukaiset raaka-aineet. Kun yhdistämme parhaat ruoka-aineet ja lahjakkaiden kokkien ammattitaidon, tapahtuu taikoja. Tulet meille sitten yöpymään, olet ohikulkumatkalla tai saavut satamaamme, tervetuloa nauttimaan gastronomisesta elämykseksestä ravintolassamme!

Rento ilmapiiri, hyvä viinivalikoima ja ystävällinen palvelu tekevät vierailustasi unohtumattoman. Me odotamme jo sinua vierailulle!

HUOM! Maanantait ovat vierailevien kokkiemme vaihtopäiviä, siksi emme voi ottaa ravintolaan muita illallisvieraita kuin hotellin asiakkaat. Tervetuloa muina iltoina!

A man in an apron sits on a bench outside a restaurant with wooden doors and blue curtains. The signage above the door reads "RECOIN" and "RESTAURANT".

Vierailevat keittiömestarimme kesällä 2024

Marlo Snellman: 23. - 28.7.

Bonjour! Kulistarinen kesämatkamme jatkuu keittiömestari Marlo Snellmanin kanssa. Tämä visionäärinen, alunperin Helsingistä lähtöisin oleva kokki on matkannut Lontoon, Bangkokin ja Kööpenhaminan keittiöiden kautta Pariisiin. Yli vuosikymmenen kokemus viehättävistä kahviloista maineikkaisiin Michelin-tähdellä palkittuihin ravintoloihin on hionut Marlosta monipuolisen taitajan, joka yhdistää vaivattomasti erilaisia ​​makuja ja tyylejä.

Marlon kulinaarinen filosofia, joka on yhdistelmä hänen pohjoismaisia juuriaan ja kansainvälisten keittiöiden vaikutteita on maukas sekoitus ranskalaista tarkkuutta, sesongin raaka-aineille omistautumista ja kansainvälisiä makuja. Marlo yhdistää hienostuneita ranskalaisia ​​tekniikoita ja horjumatonta sitoutumista tuoreimpien ainesosien hankkimiseen suoraan toreilta.

Marlon johdolla Pariisin vilkkaassa 11. kaupunginosassa sijaitsevan ravintola Recoinin @recoinparis ruokalistasta tuli päivittäin vaihtuva kulinaristinen näytelmä, joka lupasi jokaiselle päivälle jotain uutta ja jännittävää. Tästä lähestymistavasta on tullut Marlon tunnusmerkki, ja se heijastaa Marlon intohimoa innovaatisuuteen ja tuoreiden raaka-aineiden käyttöön sekä syvää kunnioitusta kausivaihteluita kohtaan.

Olemme iloisia voidessamme toivottaa Marlon tervetulleeksi ravintolaamme! Hänen kokemuksensa kansainvälisistä keittiöistä ja kulinaarinen ammattitaitoina sekä lumoavat ja ilahduttavat jo nyt makunystyröitämme.

Tervetuloa illalliselle!

👉🏻 Pöytävaraukset 040 175 9880

(Emme ota vastaan pöytävarauksia IG:n tai Messengerin kautta, koska emme lue näitä kanavia koko ajan. Toivomasi pöytä voi vastausta odotellsesa mennä jollekin toiselle puhelimen kautta varaavalle. Sen sijaan pyrimme vastaamaan puhelimeen, ja jos emme vastaa, jätä meille tekstiviesti, soitamme aina takaisin!)

TULEVAT KESÄKOKIT 30.7-4.8 Kari Julin / 6-11.8 Oskari Rahikka / 13-18.8 Markus Murtovaara / 20-25.8 Aram Behbodi & Jessica Sorsakari / 27.8-1.9 Erno Kemi
Pöytävaraukset +358 (0)40 175 9880
Menu with dates and a variety of dishes including snacks, starters, main courses, and desserts. Prices for different meals, beverages, and extras are listed at the bottom. Floral designs adorn the borders.

RUOKAA SINULLE SINUN TOIVEIDESI MUKAAN

On sanomattakin selvää, että teemme ruokaa ruokavaliosi ja -allergioidesi mukaan. Haluamme sinun nauttivan jokaisesta herkullisesta suupalasta ja hetkestä ravintolassamme, joten ilmoitahan meille etukäteen, jos sinulla on ruoka-aineallergioita, jotka meidän on hyvä ottaa huomioon. Haluamme tehdä ravintolavierailustasi täydellisen.

Paikallisia tuotteita

Ravintolassamme voit nauttia ruoasta, jolla on tarina. Tunnemme tuottajamme ja monet heistä ovat paikallisia. Ruokaan valitsemme vain raaka-aineita, jotka ovat mielestämme tarpeeksi hyviä vieraillemme.

PAIKALLISET PERUNAT

Suoraan pellolta ravintolaan. Ravintolassamme syömäsi perunat kasvattaa houtskarilainen Niklas. Maukkaita ja tuoreita perunoita, voit todella huomata eron!

PAIKALLISTA LIHAA

Valitsemme vain parhaita raaka-aineita ruokiimme. Naudanlihamme tulee pääasiassa Honkolan kartanosta Urjalasta, karitsanlihamme Houtskarin lammastilalta Björkön kylästä.

LÄHIALUEEN KALAA

Kalaa kotimaasta, totta kai! Saamme suurimman osan kalastamme kotimaasta eri tukkureiden kautta ostettuna.
Lue lisää arvoistamme ja yritysvastuullisuudestamme “Vastuullisuus”-sivulta.
A good-looking dish with meat and seasonal vegetables.

LOUNAS

Kesäkuun 25 - heinäkuun 28, 2024

Joka päivä klo 11.30 - 14.00

Lounaslistamme vaihtelee päivittäin. Soita, niin kerromme lisää!
Kasvisvaihtoehto
Lounaslistan ruokien hinta vaihtelee annoksesta riippuen.
Suosittelemme lounaspöydän varaamista yli 6 hengen seurueille.

AUKIOLOAJAT 2024

  • Ravintola
    • Aamiainen klo 8.30 - 10.00. Pöytävaraukset viimeistään edellisenä iltana, jos et yövy hotellissa.
    • Lounas klo 11.30 - 14. Pöytävaraukset yli 6 hengen seurueille.
    • Illallinen klo 17- 22 (keittiö sulkee klo 21).
    • Pöytävaraukset +358 40 175 9880.
    • Pöytävarausta tehdessäsi kerro meille allergiasi ja mahdolliset ruokavaliosi, kiitos!
  • Hotelli: Toukokuun puolivälistä syyskuun alkuun. Varauskalenterimme vuodelle 2025 on jo auki.

Aamiaista ja illallista on aina tarjolla hotellissa yöpyjille, vaikka ravintola ei olisikaan auki muille.

Hotel Hyppeis facade in late srping
Ladies having fun in Hotel Hyppeis

YKSITYISTILAISUUDET

Hotel Hyppeis värdshus tarjoaa upeat puitteet juhlille, yrityksen virkistyspäiville, retriiteille tai ystäväporukalle. Viihtyisässä ravintolassamme mahtuu ruokailemaan max. 45 henkilöä ja hotellissa yöpymään 14-16 henkilöä kahden hengen huoneissa. Kesällä olemme auki kaikille, emmekä varaa hotellia yksityistilaisuuksiin. Syyskuusta kesäkuulle voit varata hotellin, huoneet tai ravintolan yksityiskäyttöösi täysihoidolla.

Vietä ikimuistoinen hetki Hyppeisissä! Kerro meille toiveesi, niin teemme sinulle tarjouksen.

puh. 358 (0)40 175 9880

info@hotelhyppeis.fi

TESTIMONIALS

Based on 189 reviews
Based on 46 reviews
Based on 150 reviews
chevron-downarrow-leftarrow-right