Hotel Hyppeis restaurant

Ravintolamme

Makuja läheltä ja kaukaa

Pysähdy nauttimaan – tämä on herkullisin osa vierailuasi Hotel Hyppeisissä

A beautiful dish of local salmon with a vegetable medley and a vibrant orange sauce on a white plate.

Valitsemme huolella paikallisten tuottajien parhaat, sesongin mukaiset raaka-aineet. Kun nämä puhtaat, laadukkaat raaka-aineet yhdistyvät lahjakkaiden kokkiemme luovuuteen, syntyy makuelämyksiä, jotka hurmaavat aistit.

 

Olitpa yöpymässä meillä, piipahtamassa matkasi varrella tai saapumassa satamaamme, tervetuloa nauttimaan ruoasta, jossa saariston maut ja tunnelma heräävät eloon!

 

Ravintolassamme vallitsee rento ja lämminhenkinen ilmapiiri, ja huolella valittu viinilista täydentää makuelämyksen. Ystävällinen palvelumme viimeistelee kokemuksen – haluamme, että jokainen vierailu jää mieleesi.

 

Maanantait ovat vierailevien kokkiemme vaihtopäiviä, joten silloin illallinen on varattu vain hotellimme asiakkaille. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi muina iltoina!

Vierailevat keittiömestarimme 2025

Kulinaristinen matka vierailevien kokkiemme kanssa

Me olemme sitä mieltä, että hyvä ruoka on jokaisen unohtumattoman elämyksen ytimessä, etenkin lomalla. Siksi kutsumme luoksemme vierailevia kokeja, jotka luovat vaihtuvia ja inspiroivia menukokonaisuuksia hyödyntäen saariston ja lähialueiden parhaimpia sesongin raaka-aineita.

 

Our rotating chefs bring their unique vision and creativity to the kitchen, blending local flavors with their personal touch. No two weeks are the same – each visit offers a new opportunity to discover fresh, innovative dishes crafted with passion and skill.

 

Haluamme tarjota elämyksellisen ruokailukokemuksen, saariston maut saavat uuden, yllättävän muodon. Olipa kyseessä taidokkaasti valmistettu kala-annos, herkullinen kasvisruoka tai huolella suunniteltu maistelumenu, jokainen annos kertoo tarinan.

 

Tervetuloa mukaan tälle makumatkalle, jossa jokainen viikko on uusi elämys!

 

Julkaisemme kesän 2025 vierailevien kokkien nimet kevään aikana.

 

👉🏻 You can book your table for summer 2025 already now 040 175 9880 I Book your room

Pöytävaraukset +358 (0)40 175 9880

RUOKAA SINULLE SINUN TOIVEIDESI MUKAAN

On sanomattakin selvää, että teemme ruokaa ruokavaliosi ja -allergioidesi mukaan. Haluamme sinun nauttivan jokaisesta herkullisesta suupalasta ja hetkestä ravintolassamme, joten ilmoitahan meille etukäteen, jos sinulla on ruoka-aineallergioita, jotka meidän on hyvä ottaa huomioon. Haluamme tehdä ravintolavierailustasi täydellisen.

Paikallisia tuotteita

Ravintolassamme voit nauttia ruoasta, jolla on tarina. Tunnemme tuottajamme ja monet heistä ovat paikallisia. Ruokaan valitsemme vain raaka-aineita, jotka ovat mielestämme tarpeeksi hyviä vieraillemme.

PAIKALLISET PERUNAT

Suoraan pellolta ravintolaan. Ravintolassamme syömäsi perunat kasvattaa houtskarilainen Niklas. Maukkaita ja tuoreita perunoita, voit todella huomata eron!

PAIKALLISTA LIHAA

Valitsemme vain parhaita raaka-aineita ruokiimme. Naudanlihamme tulee pääasiassa Honkolan kartanosta Urjalasta, karitsanlihamme Houtskarin lammastilalta Björkön kylästä.

LÄHIALUEEN KALAA

Kalaa kotimaasta, totta kai! Saamme suurimman osan kalastamme kotimaasta eri tukkureiden kautta ostettuna.
Lue lisää arvoistamme ja yritysvastuullisuudestamme “Vastuullisuus”-sivulta.
A good-looking dish with meat and seasonal vegetables.

LOUNAS

Lounastarjoilumme tältä kesältä on loppunut. Kiitos kaikille lounasvieraille, näemme ensi kesänä!

Lounaslistamme vaihtelee päivittäin. Soita, niin kerromme lisää!
Kasvisvaihtoehto
Lounaslistan ruokien hinta vaihtelee annoksesta riippuen.
Suosittelemme lounaspöydän varaamista yli 6 hengen seurueille.

AUKIOLOAJAT 2024

  • Ravintola
    • Aamiainen klo 8.30 - 10.00. Pöytävaraukset viimeistään edellisenä iltana, jos et yövy hotellissa.
    • Lounas klo 11.30 - 14. Pöytävaraukset yli 6 hengen seurueille.
    • Illallinen klo 17- 22 (keittiö sulkee klo 21).
    • Pöytävaraukset +358 40 175 9880.
    • Pöytävarausta tehdessäsi kerro meille allergiasi ja mahdolliset ruokavaliosi, kiitos!
  • Hotelli: Toukokuun puolivälistä syyskuun alkuun. Varauskalenterimme vuodelle 2025 on jo auki.

Aamiaista ja illallista on aina tarjolla hotellissa yöpyjille, vaikka ravintola ei olisikaan auki muille.

Hotel Hyppeis facade in late srping
Ladies having fun in Hotel Hyppeis

YKSITYISTILAISUUDET

Hotel Hyppeis värdshus tarjoaa upeat puitteet juhlille, yrityksen virkistyspäiville, retriiteille tai ystäväporukalle. Viihtyisässä ravintolassamme mahtuu ruokailemaan max. 45 henkilöä ja hotellissa yöpymään 14-16 henkilöä kahden hengen huoneissa. Kesällä olemme auki kaikille, emmekä varaa hotellia yksityistilaisuuksiin. Syyskuusta kesäkuulle voit varata hotellin, huoneet tai ravintolan yksityiskäyttöösi täysihoidolla.

Vietä ikimuistoinen hetki Hyppeisissä! Kerro meille toiveesi, niin teemme sinulle tarjouksen.

puh. 358 (0)40 175 9880

info@hotelhyppeis.fi

TESTIMONIALS

Based on 189 reviews
Based on 46 reviews
Based on 150 reviews
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
chevron-downarrow-leftarrow-right