Hotel Hyppeis restaurant

Ravintolamme

Makuja läheltä ja kaukaa

Pysähdy nauttimaan – tämä on herkullisin osa vierailuasi Hotel Hyppeisissä

A beautiful dish of local salmon with a vegetable medley and a vibrant orange sauce on a white plate.

Valitsemme huolella paikallisten tuottajien parhaat, sesongin mukaiset raaka-aineet. Kun nämä puhtaat, laadukkaat raaka-aineet yhdistyvät lahjakkaiden kokkiemme luovuuteen, syntyy makuelämyksiä, jotka hurmaavat aistit.

 

Olitpa yöpymässä meillä, piipahtamassa matkasi varrella tai saapumassa satamaamme, tervetuloa nauttimaan ruoasta, jossa saariston maut ja tunnelma heräävät eloon!

 

Ravintolassamme vallitsee rento ja lämminhenkinen ilmapiiri, ja huolella valittu viinilista täydentää makuelämyksen. Ystävällinen palvelumme viimeistelee kokemuksen – haluamme, että jokainen vierailu jää mieleesi.

 

Maanantait ovat vierailevien kokkiemme vaihtopäiviä, joten silloin illallinen on varattu vain hotellimme asiakkaille. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi muina iltoina!

Two young men stand side by side outdoors with a cityscape and a white-domed building in the background under a clear blue sky.

Vierailevat keittiömestarimme 2025

Joni Kujansuu & Hannu Tuhkanen 8.-13.7, 2025

Me olemme sitä mieltä, että hyvä ruoka on jokaisen unohtumattoman elämyksen ytimessä, etenkin lomalla. Siksi kutsumme luoksemme vierailevia kokeja, jotka luovat vaihtuvia ja inspiroivia menukokonaisuuksia hyödyntäen saariston ja lähialueiden parhaimpia sesongin raaka-aineita.

 

Vierailevat kokkimme 8.-13.7.2025

Olemme innoissamme saadessamme taas Hyppeisiin kaksi nuorta, mutta erittäin lupaavaa kokkia – Joni Kujansuun ja Hannu Tuhkasen!

Joni on yksi vuoden 2025 Vuoden Kokki -kilpailun 12 semifinalistista ja mukana Atria 100 Nuorta Kokkia -ohjelmassa. Hän on ehtinyt kokkaamaan jo muun muassa legendaarisessa Savoyssa, ja nyt hän tuo osaamisensa saariston makumaailmaan.

Hannu työskentelee tällä hetkellä ravintola Demossa, sitä ennen Michelin-palkitussa porvoolaisravintola Vårissa.

Heidän otteissaan yhdistyvät innokkuus ja luovuus, ja juuri siksi he istuvat täydellisesti Hyppeisin kesäkeittiöön. Tervetuloa maistelemaan tämän viikon menuta, joka on rakkaudella rakennettu sesongin raaka-aineista, raikkaan kesäisen merituulen keskellä.

 

HEINÄKUU

8. – 13.7. Joni Kujansuu (Savoy) & Hannu Tuhkanen (Demo)

15. – 20.7. Oskari Rahikka (Demo) & Otso Hellevuo (Finnjävel)

22. – 27.7. Kari Julin (freelancer & The Finnish Culinary Team)

 

ELOKUU

29. – 3.8. Erno Kemi (Version)

5. – 10.8. Valtteri Willberg (Karu)

12. – 17.8. Alex Räsänen (Miilu Bar & Grill)

 

Tervetuloa mukaan tälle makumatkalle, jossa jokainen viikko on uusi elämys!

Voit tehdä pöytävarauksen jo nyt 040 175 9880

Pöytävaraukset +358 (0)40 175 9880
Minimalist menu with black botanical illustrations, featuring dishes like crayfish tails, beef tartar, gizzard, pike-perch, lamb, and pavlova, with allergen notes and prices.

RUOKAA SINULLE SINUN TOIVEIDESI MUKAAN

On sanomattakin selvää, että teemme ruokaa ruokavaliosi ja -allergioidesi mukaan. Haluamme sinun nauttivan jokaisesta herkullisesta suupalasta ja hetkestä ravintolassamme, joten ilmoitahan meille etukäteen, jos sinulla on ruoka-aineallergioita, jotka meidän on hyvä ottaa huomioon. Haluamme tehdä ravintolavierailustasi täydellisen.

Paikallisia tuotteita

Ravintolassamme voit nauttia ruoasta, jolla on tarina. Tunnemme tuottajamme ja monet heistä ovat paikallisia. Ruokaan valitsemme vain raaka-aineita, jotka ovat mielestämme tarpeeksi hyviä vieraillemme.

PAIKALLISET PERUNAT

Suoraan pellolta ravintolaan. Ravintolassamme syömäsi perunat kasvattaa houtskarilainen Niklas. Maukkaita ja tuoreita perunoita, voit todella huomata eron!

PAIKALLISTA LIHAA

Valitsemme vain parhaita raaka-aineita ruokiimme. Naudanlihamme tulee pääasiassa Honkolan kartanosta Urjalasta, karitsanlihamme Houtskarin lammastilalta Björkön kylästä.

LÄHIALUEEN KALAA

Kalaa kotimaasta, totta kai! Saamme suurimman osan kalastamme kotimaasta eri tukkureiden kautta ostettuna.
Lue lisää arvoistamme ja yritysvastuullisuudestamme “Vastuullisuus”-sivulta.
A good-looking dish with meat and seasonal vegetables.

LOUNAS

Lounasta tarjolla heinäkuussa!

Lounaslistamme vaihtelee päivittäin. Soita, niin kerromme lisää!
Kasvisvaihtoehto
Lounaslistan ruokien hinta vaihtelee annoksesta riippuen.
Suosittelemme lounaspöydän varaamista yli 6 hengen seurueille.

AUKIOLOAJAT 2025

  • Ravintola
    • Aamiainen klo 8.30 - 10.00. Pöytävaraukset viimeistään edellisenä iltana, jos et yövy hotellissa.
    • Lounas klo 12 - 14. Pöytävaraukset yli 6 hengen seurueille.
    • Illallinen kl. 16 - 22 (keittiö sulkee klo 21).
    • Pöytävaraukset +358 40 175 9880.
    • Pöytävarausta tehdessäsi kerro meille allergiasi ja mahdolliset ruokavaliosi, kiitos!
  • Hotel: May to September.

Aamiaista ja illallista on aina tarjolla hotellissa yöpyjille, vaikka ravintola ei olisikaan auki muille.

Hotel Hyppeis facade in late srping
Ladies having fun in Hotel Hyppeis

YKSITYISTILAISUUDET

Hotel Hyppeis värdshus tarjoaa upeat puitteet juhlille, yrityksen virkistyspäiville, retriiteille tai ystäväporukalle. Viihtyisässä ravintolassamme mahtuu ruokailemaan max. 45 henkilöä ja hotellissa yöpymään 14-16 henkilöä kahden hengen huoneissa. Kesällä olemme auki kaikille, emmekä varaa hotellia yksityistilaisuuksiin. Syyskuusta kesäkuulle voit varata hotellin, huoneet tai ravintolan yksityiskäyttöösi täysihoidolla.

Vietä ikimuistoinen hetki Hyppeisissä! Kerro meille toiveesi, niin teemme sinulle tarjouksen.

puh. 358 (0)40 175 9880

info@hotelhyppeis.fi

TESTIMONIALS

Based on 189 reviews
Based on 46 reviews
Based on 150 reviews
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
chevron-downarrow-leftarrow-right