Valitsemme huolella paikallisten tuottajien parhaat, sesongin mukaiset raaka-aineet. Kun nämä puhtaat, laadukkaat raaka-aineet yhdistyvät lahjakkaiden kokkiemme luovuuteen, syntyy makuelämyksiä, jotka hurmaavat aistit.
Olitpa yöpymässä meillä, piipahtamassa matkasi varrella tai saapumassa satamaamme, tervetuloa nauttimaan ruoasta, jossa saariston maut ja tunnelma heräävät eloon!
Ravintolassamme vallitsee rento ja lämminhenkinen ilmapiiri, ja huolella valittu viinilista täydentää makuelämyksen. Ystävällinen palvelumme viimeistelee kokemuksen – haluamme, että jokainen vierailu jää mieleesi.
Maanantait ovat vierailevien kokkiemme vaihtopäiviä, joten silloin illallinen on varattu vain hotellimme asiakkaille. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi muina iltoina!
Me olemme sitä mieltä, että hyvä ruoka on jokaisen unohtumattoman elämyksen ytimessä, etenkin lomalla. Siksi kutsumme luoksemme vierailevia kokeja, jotka luovat vaihtuvia ja inspiroivia menukokonaisuuksia hyödyntäen saariston ja lähialueiden parhaimpia sesongin raaka-aineita.
Vierailevat kokkimme 8.-13.7.2025
Olemme innoissamme saadessamme taas Hyppeisiin kaksi nuorta, mutta erittäin lupaavaa kokkia – Joni Kujansuun ja Hannu Tuhkasen!
Joni on yksi vuoden 2025 Vuoden Kokki -kilpailun 12 semifinalistista ja mukana Atria 100 Nuorta Kokkia -ohjelmassa. Hän on ehtinyt kokkaamaan jo muun muassa legendaarisessa Savoyssa, ja nyt hän tuo osaamisensa saariston makumaailmaan.
Hannu työskentelee tällä hetkellä ravintola Demossa, sitä ennen Michelin-palkitussa porvoolaisravintola Vårissa.
Heidän otteissaan yhdistyvät innokkuus ja luovuus, ja juuri siksi he istuvat täydellisesti Hyppeisin kesäkeittiöön. Tervetuloa maistelemaan tämän viikon menuta, joka on rakkaudella rakennettu sesongin raaka-aineista, raikkaan kesäisen merituulen keskellä.
HEINÄKUU
8. – 13.7. Joni Kujansuu (Savoy) & Hannu Tuhkanen (Demo)
15. – 20.7. Oskari Rahikka (Demo) & Otso Hellevuo (Finnjävel)
22. – 27.7. Kari Julin (freelancer & The Finnish Culinary Team)
ELOKUU
29. – 3.8. Erno Kemi (Version)
5. – 10.8. Valtteri Willberg (Karu)
12. – 17.8. Alex Räsänen (Miilu Bar & Grill)
Tervetuloa mukaan tälle makumatkalle, jossa jokainen viikko on uusi elämys!
Voit tehdä pöytävarauksen jo nyt 040 175 9880
Lounasta tarjolla heinäkuussa!
Aamiaista ja illallista on aina tarjolla hotellissa yöpyjille, vaikka ravintola ei olisikaan auki muille.
Hotel Hyppeis värdshus tarjoaa upeat puitteet juhlille, yrityksen virkistyspäiville, retriiteille tai ystäväporukalle. Viihtyisässä ravintolassamme mahtuu ruokailemaan max. 45 henkilöä ja hotellissa yöpymään 14-16 henkilöä kahden hengen huoneissa. Kesällä olemme auki kaikille, emmekä varaa hotellia yksityistilaisuuksiin. Syyskuusta kesäkuulle voit varata hotellin, huoneet tai ravintolan yksityiskäyttöösi täysihoidolla.
Vietä ikimuistoinen hetki Hyppeisissä! Kerro meille toiveesi, niin teemme sinulle tarjouksen.
Had a fantastic dinner here. Superb food, great service and the ambiance is simply amazing! Next time will spend the night at the hotel too and test the sauna, beach and all other activities!
Absolutely the best restaurant in archipelago area. We have visited there once a year during our sailing vacation for four years: different chefs, always excellent food with nice service and good atmosphere. Worthwhile to take trip there.