HYVÄ RUOKA ON OLENNAINEN OSA HOTEL HYPPEIS -ELÄMYSTÄSI

Eating tasty food in Hotel Hyppeis restaurant
Saariston sydämessä valitsemme paikallisilta tuottajilta parhaat ja sesongin mukaiset raaka-aineet. Kun yhdistämme parhaat ruoka-aineet ja lahjakkaiden kokkien ammattitaidon, tapahtuu taikoja. Tulet meille sitten yöpymään, olet ohikulkumatkalla tai saavut satamaamme, tervetuloa nauttimaan gastronomisesta elämykseksestä ravintolassamme!

Rento ilmapiiri, hyvä viinivalikoima ja ystävällinen palvelu tekevät vierailustasi unohtumattoman. Me odotamme jo sinua vierailulle!

KULINARISTIN KESÄ ALKAA 14. KESÄKUUTA JOHANNES BERLININ JOHDOLLA

KESÄN 2021 VIERAILEVAT KOKIT
Kesäisin taitavat keittiömestarit ovat vastuussa keittiöstämme ja illallisista. He loihtivat loistavaa ruokaa paikallisesti tuotetuista kauden raaka-aineista. Vuosien kokemuksella ja raudanlujalla ammattitaidolla tehty illallinen vie sinut kulinaristiselle matkalle keskellä saaristoa.

Vierailevat kesäkokkimme 2021

Kesäkuu 14. - 27: Johannes Berlin
Kesäkuu 29. - heinäkuu 4: Patrik Lindström
Heinäkuu 6. - 11: Markus Murtovaara
Heinäkuu 13. - 18: Erno Kemi
Heinäkuu 20. - 25: Samuil Angelov
Heinäkuu 27. - elokuu 1: Antti Asujamaa
Elokuu 3. - 8: Oona Bondestam
Elokuu 10. - 15: Kari Julin & Matias Haapsaari
Elokuu 18. - 22: Kari Julin

Muina aikoina ravintolamme on auki vain hotellissa yöpyjille.

Aamupala tarjoillaan pöytään ja se koostuu tuoreista ja paikallisista tuotteista, itse leivotusta leivästä ja omista hilloistamme. Bon appetite!
RUOKAA SINULLE
On sanomattakin selvää, että teemme ruokaa ruokavaliosi ja -allergioidesi mukaan. Haluamme sinun nauttivan jokaisesta herkullisesta suupalasta ja hetkestä ravintolassamme, joten ilmoitahan meille etukäteen, jos sinulla on ruoka-aineallergioita, jotka meidän on hyvä ottaa huomioon. Haluamme tehdä ravintolavierailustasi täydellisen.

PAIKALLISET TUOTTEET

Ravintolassamme voit nauttia ruoasta, jolla on tarina. Tunnemme tuottajamme ja monet heistä ovat paikallisia. Ruokaan valitsemme vain raaka-aineita, jotka ovat mielestämme tarpeeksi hyviä vieraillemme.

PAIKALLISET PERUNAT

Suoraan pellolta ravintolaan. Ravintolassamme syömäsi perunat kasvattaa houtskarilainen Niklas. Maukkaita ja tuoreita perunoita, voit todella huomata eron!

PAIKALLINEN LIHA

Kaksi ihanaa naista, Johanna Korppoosta ja Kirsi Nauvosta, toimittavat meille lihaa. Naudanliha tulee Korppoon Nystugårdista ja lammas Nauvon Korsnäs Östergårdista.

PAIKALLINEN KALA

Tietysti kalaa Suomesta! Ostamme kalamme sekä paikalliselta kalanviljelylaitokselta että kalakaupasta Paraisilta.
Lue lisää arvoistamme ja yritysvastuullisuudestamme “Vastuullisuus”-sivulta.

LOUNAS

28.6. - 1.8. välisenä aikana
Joka päivä klo 11.30 - 14.30
Lounaslista sisältää kala-, liha- ja kasvisvaihtoehtoja.
Kasvisvaihtoehto
Lounaslistan ruokien hinta vaihtelee annoksesta riippuen.
Suosittelemme lounaspöydän varaamista yli 6 hengen seurueille: puh. 040 175 9880

Aukioloajat

  • Herkkuja, kahvia (myös erikoiskahveja, kuten espressoa, cappuccinoa), luomuteetä haudutettuna tarjoillaan 14.6. - 22.8. klo 10 - 22.
  • Aamiainen tarjolla klo 8.30-10.00. Varaa paikkasi aamiaiselle etukäteen, jos et yövy hotellissa.
  • Lounasta tarjolla päivittäin 28.6. - 1.8. klo 11.30–14.30
  • Illallinen joka päivä 14.6. - 22.8. klo 17 - 22 (keittiö sulkee klo 21).
  • Suosittelemme varaamaan pöydän illalliselle ja aamiaiselle etukäteen numerosta 040 175 9880.

YKSITYISTILAISUUDET

Hotel Hyppeis värdshus tarjoaa upeat puitteet juhlille, yrityksen virkistyspäiville, retriiteille tai ystäväporukalle. Viihtyisässä ravintolassamme mahtuu ruokailemaan max. 45 henkilöä ja hotellissa yöpymään 14-16 henkilöä kahden hengen huoneissa. Kesällä olemme auki kaikille, emmekä varaa hotellia yksityistilaisuuksiin. Syyskuusta kesäkuulle voit varata hotellin, huoneet tai ravintolan yksityiskäyttöösi täysihoidolla.

Vietä ikimuistoinen hetki Hyppeisissä! Kerro meille toiveesi, niin teemme sinulle tarjouksen. 

TESTIMONIALS

Vanha idyllinen koulu aivan meren rannassa. Sisustus on viimeistelty ja harkittu. Sängyt hyvät ja liinavaatteiden laatu ilahdutti.
Ruoka oli hyvää ja aamiainen vallan mainio. Gluteeniton ruokavalio oli hyvin huomioitu.
Mutta ihan parasta Hyppeisissä oli ihana omistajapariskunta Outi ja Sam! Kiitos vielä miljoonasti�. Silloinkin kun kaikki ei mene ihan suunnitelmien mukaan, Sam ja Outi auttavat. Tänne haluan palata!
Tuulia K.
Tuulia K.
10:31 12 Jul 18
Mahtava paikka rauhalliseen ja virkistävään yöpymiseen. Palvelu oli huippua, tunnelma oli välitön ja asiakas todella huomioitiin ❤ Ja ruoka, voi taivas, upeita makuelämyksiä ja aamiaistarjoilu oli luksusluokkaa!
Emilia L.
Emilia L.
18:35 02 May 21
Vietimme Hyppeisissä ihanan juhannuksen saariston rauhassa, kauniin luonnon ja hotelliympäristön sekä upean ruoan ja ystävällisen palvelun keskellä. Iso plussa siitä, että myös perheen koirat olivat tervetulleita. Kaunis kiitos ❤!
Tanja K.
Tanja K.
08:42 05 Jul 19
Luonnonläheinen ja rauhallinen ympäristö, oikein ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka - etenkin Sabinan tuoreet sämpylät aamulla jäi mieleen. Parasta Hyppeisissä on kodinomaisuus ja rento ilmapiiri. Veneilijöille uusi laituri ja hyvä sauna.
Hiski L.
Hiski L.
08:06 27 Jul 18
Ihastuttava paikka! Kauniit ja siistit huoneet, vanhan talon hyvä henki, mukava ja vieraanvarainen isäntäpari, herkulliset aamiaiset - tunsimme olomme todella tervetulleiksi ja viihdyimme erinomaisesti.
Kirsi V.
Kirsi V.
06:06 02 Apr 18
Kiva ja pieni hotelli hieman syrjässä saaristossa. Huoneet pitkälle varattuja joten kannattaa varata hyvissä ajoin. Siisti huone, jossa sai olla rauhassa. Mukava sauna hienolla näkymällä. Ruoat fine dining -tyyppisiä, joten hinnatkin sen mukaisia. Illallismenyy vaihtuu viikoittain vierailevien kokkien myötä. Kolmen ruokalajin hinta illallisella n. 55€, mikä oli hintansa väärti. Kahta iltaa kauempaa ei tosin ole mieltä ruokailla kun viikoittain vaihtuvien ruokien lisäksi ei ole erillistä a la carte -listaa.Kylässä ei juurikaan muuta joten paikkana sopii rauhaa ja hyvää ruokaa etsiville hotellissä kävijöille tai hyvää illallispaikkaa etsiville veneilijöille.Nice remote place with splendid food.
Tommi R.
Tommi R.
16:39 25 Jul 20
Ihana ja tunnelmallinen paikka, suosittelen lämmöllä. Ja erityiskiitos paikan omistajahengettärelle Outille, hän hoiti kiireittensä keskellä uskomattoman hienosti meille sattuneen rengasrikon, pulassa olisimme olleet muuten, sillä mukana olleessa vararenkaassa oli väärä vannekoko. Tällaista palvelua tuskin olisimme täällä mantereella saaneet. Kiitos! Terveiset ja hyvää kesää koko henkilökunnalle!
Annukka Å.
Annukka Å.
17:39 11 Jul 19
Aivan mielettömän ihana paikka�! Siis varsinainen löytö!! Vastaanotto oli mitä sydämellisin ja ruoka oli todella herkullista. Kaikki oli kohdillaan ja hinta-laatu-suhde erinomainen! Kiitos ihanasta juhannuksesta, toivottavasti päästään toistekin nauttimaan teille �
Saara K.
Saara K.
08:51 23 Jun 18
Kaunis ja tunnelmallinen paikka! Yövyimme kaksi yötä ja söimme kaksi illallista ravintolassa. Huoneet ovat yksinkertaiset, mutta kauniit ja talo on kauniisti sisustettu. Ruoka oli erinomaista ravintolassa. Heillä on hieno konsepti, jossa eri huippuravintoloiden kokit tulevat viikoksi tekemään oman menunsa. Myös aamiainen oli todella hyvä.
Aksel H.
Aksel H.
18:54 16 Jul 20
Viikonloppu Hyppeis Värdhusissa syksyn kuulaassa ja kauniissa kelissa oli upea kokemus. Majatalo on hieno vanha hirsirakennus, jossa viihtyisi pitempäänkin. Veneilijöiden on tänne helppo tulla. Majatalon laiturissa on runsaasti tilaa ja satama suojainen. Tänne pääsee myös autolla vaivattomasti Korppoo Houtskari -lautalla, kuten me tulimme. Voin suositella lämpimästi kaikille.
Matti K.
Matti K.
17:26 28 Oct 18
Mitä mainioin vastaanotto paikalle pyöräillyttä nälkäistä matkailijaa kohtaan! Kyllä oli asiakaspalvelu kohdillaan ja ruokakin maukasta aitoa saaristolaisruokaa �� kiitos vielä Hyppeis Värdshus!
Kaisa A.
Kaisa A.
17:43 06 Jun 18
A really nice bed and breakfast with superb restaurant. Everything from strawberry jam served on breakfast to bread accompanying delicious dinners are made in the kitchen from the local incredients. During summer top chefs are visiting the restaurant and the only problem is that you need to make reservation in advance. Worth visiting even from a distance!
Kimmo K.
Kimmo K.
12:59 31 Jul 19
Todella viihtyisä ja kaunis miljöö, yhtä aikaa tyylikäs ja rento. Tyylikkäästi entisöity vanha koulurakennus. Isäntäpari on ystävällinen ja vieraanvarainen, ruoka herkullista. Plussaa Kakolanmäen artesaanioluesta. Lepäsi ruumis ja sielu, tänne uudestaan!
Katia L.
Katia L.
14:38 18 Jun 20
Mieletön kohde varusteltuna ensiluokkaisella, ystävällisellä palvelulla. Tämä on paikka, jossa voi oikeasti rentoutua luonnon rauhassa ja ruokkia sielua ruoalla, joka vetää vertoja fine diningille.
Siiri F.
Siiri F.
18:58 31 Jul 18
Olen viettänyt lapsuuteni kesät Hyppeisten koululla �paikka on muuttunut siitä paljon,mutta paljon oli vielä tuttuja paikkoja.
Harmi ettei taloon päässyt sisälle tällä kertaa.
Tulemme ensi kesänä uudelleen toivottavasti paremmalla onnella �
Satu S.
Satu S.
11:51 25 Aug 17
Aivan upea paikka saaristossa - mukava ilmapiiri ja ystävälliset ja mukavat omistajat 😃 suosittelen mielelläni. Lisäksi huone oli kiva ja nätti, sekä siellä nukkui suorastaan mainiosti 🥰
Petteri H.
Petteri H.
11:22 30 May 21
Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
Label
chevron-down