Ruokanautinto, jonka olet ansainnut!

Eating tasty food in Hotel Hyppeis restaurant

Saariston sydämessä valitsemme paikallisilta tuottajilta parhaat ja sesongin mukaiset raaka-aineet. Kun yhdistämme parhaat ruoka-aineet ja lahjakkaiden kokkien ammattitaidon, tapahtuu taikoja. Tulet meille sitten yöpymään, olet ohikulkumatkalla tai saavut satamaamme, tervetuloa nauttimaan gastronomisesta elämykseksestä ravintolassamme!

Rento ilmapiiri, hyvä viinivalikoima ja ystävällinen palvelu tekevät vierailustasi unohtumattoman. Me odotamme jo sinua vierailulle!

HUOM! Maanantait ovat vierailevien keittiömestareiden vaihtopäiviä. Voimme ottaa vastaan vain rajatun määrän illallisvieraita maanantaisin (hotellivieraat).

Kesän 2024 vierailevat keittiömestarit julkaistaan pian

Edessä on jälleen kesä täynnä upeita makuja ja taitavia vierailevia kokkeja. Tervetuloa syömään!

Varaa pöytä
RUOKAA SINULLE
On sanomattakin selvää, että teemme ruokaa ruokavaliosi ja -allergioidesi mukaan. Haluamme sinun nauttivan jokaisesta herkullisesta suupalasta ja hetkestä ravintolassamme, joten ilmoitahan meille etukäteen, jos sinulla on ruoka-aineallergioita, jotka meidän on hyvä ottaa huomioon. Haluamme tehdä ravintolavierailustasi täydellisen.

Paikallisia tuotteita

Ravintolassamme voit nauttia ruoasta, jolla on tarina. Tunnemme tuottajamme ja monet heistä ovat paikallisia. Ruokaan valitsemme vain raaka-aineita, jotka ovat mielestämme tarpeeksi hyviä vieraillemme.

PAIKALLISET PERUNAT

Suoraan pellolta ravintolaan. Ravintolassamme syömäsi perunat kasvattaa houtskarilainen Niklas. Maukkaita ja tuoreita perunoita, voit todella huomata eron!

Local meat

Valitsemme vain parhaita raaka-aineita ruokiimme. Naudanlihamme tulee pääasiassa Honkolan kartanosta Urjalasta, lampaanlihamme Nauvosta Korsnäs Östergårdin tilalta.

Local fish

Tietysti kalaa Suomesta! Ostamme kalamme sekä paikalliselta kalanviljelylaitokselta että kalakaupasta Paraisilta.
Lue lisää arvoistamme ja yritysvastuullisuudestamme “Vastuullisuus”-sivulta.

Lunch

June 27th to July 30th 2023

Joka päivä klo 11.30 - 14.00

Lounaslista sisältää kala-, liha- ja kasvisvaihtoehtoja.
Kasvisvaihtoehto
Lounaslistan ruokien hinta vaihtelee annoksesta riippuen.
Suosittelemme lounaspöydän varaamista yli 6 hengen seurueille: puh. 040 175 9880

AUKIOLOAJAT 2024

  • Hotelli: Toukokuun puolivälistä elokuun loppuun lukuunottamatta juhlapyhiä kuten pääsiäinen ja vappu. Seuraa sosiaalista mediaa, niin saat tuoreimmat tiedot tapahtumista.
  • Ravintola: Aamiainen klo 8.30-10, lounas klo 11.30-14 ja iIllallinen klo 17-22 (keittiö sulkee klo 21).

Aamiaista ja illallista on aina tarjolla hotellissa yöpyjille, vaikka ravintola ei olisikaan auki muille.

Private occasions

Hotel Hyppeis värdshus tarjoaa upeat puitteet juhlille, yrityksen virkistyspäiville, retriiteille tai ystäväporukalle. Viihtyisässä ravintolassamme mahtuu ruokailemaan max. 45 henkilöä ja hotellissa yöpymään 14-16 henkilöä kahden hengen huoneissa. Kesällä olemme auki kaikille, emmekä varaa hotellia yksityistilaisuuksiin. Syyskuusta kesäkuulle voit varata hotellin, huoneet tai ravintolan yksityiskäyttöösi täysihoidolla.

Vietä ikimuistoinen hetki Hyppeisissä! Kerro meille toiveesi, niin teemme sinulle tarjouksen.

puh. 358 (0)40 175 9880

info@hotelhyppeis.fi


TESTIMONIALS

We were at a wedding here.The place is absolutely beautiful. We were lucky with the weather being perfect, but I can imagine the scenery pulling through even in the worst of storms.The main building, just a step from the water's edge, surrounded by lovely old local buildings, including a few cute boathouses, create a serene traditional festive setting.The rooms are absolutely adorable. Lovely interior decoration that accentuated the well finished modern amenities. You would never guess they were classrooms, the kitchen, etc. of an old school.Speaking of which: the main hallway, dining area and other communal areas are wonderfully decorated with artefacts from the building's school era. The old architecture also has not been forgotten when renovated to it's modern use; being brought to the forefront of the designs and decoration.
Pekka L.
Pekka L.
06:50 12 Jun 22
Kaunis ja tunnelmallinen paikka! Yövyimme kaksi yötä ja söimme kaksi illallista ravintolassa. Huoneet ovat yksinkertaiset, mutta kauniit ja talo on kauniisti sisustettu. Ruoka oli erinomaista ravintolassa. Heillä on hieno konsepti, jossa eri huippuravintoloiden kokit tulevat viikoksi tekemään oman menunsa. Myös aamiainen oli todella hyvä.
Aksel H.
Aksel H.
18:54 16 Jul 20
Aivan mahtava kokemus taas. Keittiössä on omaleimainen konsepti ja se toimii. Paikan tunnelma on rento, mutta elegantti. Siellä täällä hauskoja yksityiskohtia. Merellinen tunnelma on läsnä ja sijainti sopivan syrjässä ruuhkaiselta turistireitiltä. Tämä paikka pitää tietää ja tulla vasiten. Tulen taas, kiitos, aivan mahtavaa.
Antti H.
Antti H.
20:09 19 Jul 21
Absolutely fantastic place, really a pearl on the archipiélago. Amazing location in a beautiful old school by the sea, full of beautiful and elegant details. The owners are just lovely, the service was excellent and the food by Johannes Berlin was soooooooo good.Thank you Hyppeis stuff. 🙏🏽❤️
Aaron Blanco T.
Aaron Blanco T.
06:49 24 Jun 21
What a beautiful discovery in the Swedish countryside - tastefully renovated old school house turned into a cosy hotel run by a very friendly hosting couple. Highlight were the sauna with view over the bay and the view from our room over the serene landscape.
Torsten E.
Torsten E.
11:07 16 May 23
Kiva ja pieni hotelli hieman syrjässä saaristossa. Huoneet pitkälle varattuja joten kannattaa varata hyvissä ajoin. Siisti huone, jossa sai olla rauhassa. Mukava sauna hienolla näkymällä. Ruoat fine dining -tyyppisiä, joten hinnatkin sen mukaisia. Illallismenyy vaihtuu viikoittain vierailevien kokkien myötä. Kolmen ruokalajin hinta illallisella n. 55€, mikä oli hintansa väärti. Kahta iltaa kauempaa ei tosin ole mieltä ruokailla kun viikoittain vaihtuvien ruokien lisäksi ei ole erillistä a la carte -listaa.Kylässä ei juurikaan muuta joten paikkana sopii rauhaa ja hyvää ruokaa etsiville hotellissä kävijöille tai hyvää illallispaikkaa etsiville veneilijöille.Nice remote place with splendid food.
Tommi R.
Tommi R.
16:39 25 Jul 20
Todellinen yllätys kesken lomamatkan. Ravintolan konsepti on minusta hyvä. Henkilökunta oli todella ammattitaitoista ja hinta/laatusuhde enemmän kuin erinomainen.Perheen pieninkin otettiin hyvin vastaan, vaikkei olekaan mikään perheravintola, vaan enemmänkin fine dining.
Jussi K.
Jussi K.
19:00 27 Jul 22
Fantastic fine-dining in the middle of archipelago. When you want to taste something else than pizza.Arrival by boat looks complicated but if you open a pdf chart from homepage, there are goog instructions for safe approach.
Markku S.
Markku S.
15:10 20 Apr 22
Täydellinen pikku paratiisi pidemmällekin visiitille sivussa suurista turistivirroista. Aivan upea, laadukas, rento ja konstailematon paikka ja ruoka. Henkilökunta todella ystävällistä, kaikessa näkyi suurella sydämellä ja kunnianhimolla tekeminen. Tänne pitää päästä uudelleen!
Tiina P.
Tiina P.
17:05 17 Aug 21
Lounas pysähdys. Kannatti poiketa!👌 Valitettavasti ei tällä kertaa yöksi jääty, mutta seuraavalla kerralla varmasti. Viihtyisät huoneet ja ravintolan palvelu ystävällistä ja lohikeitto herkullista. 👌
Antti S.
Antti S.
12:29 04 Jul 21
js_loader
Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
chevron-down