Saariston sydämessä valitsemme paikallisilta tuottajilta parhaat ja sesongin mukaiset raaka-aineet. Kun yhdistämme parhaat ruoka-aineet ja lahjakkaiden kokkien ammattitaidon, tapahtuu taikoja. Tulet meille sitten yöpymään, olet ohikulkumatkalla tai saavut satamaamme, tervetuloa nauttimaan gastronomisesta elämykseksestä ravintolassamme!
Rento ilmapiiri, hyvä viinivalikoima ja ystävällinen palvelu tekevät vierailustasi unohtumattoman. Me odotamme jo sinua vierailulle!
HUOM! Maanantait ovat vierailevien kokkiemme vaihtopäiviä, siksi emme voi ottaa ravintolaan muita illallisvieraita kuin hotellin asiakkaat. Tervetuloa muina iltoina!
Bonjour! Kulistarinen kesämatkamme jatkuu keittiömestari Marlo Snellmanin kanssa. Tämä visionäärinen, alunperin Helsingistä lähtöisin oleva kokki on matkannut Lontoon, Bangkokin ja Kööpenhaminan keittiöiden kautta Pariisiin. Yli vuosikymmenen kokemus viehättävistä kahviloista maineikkaisiin Michelin-tähdellä palkittuihin ravintoloihin on hionut Marlosta monipuolisen taitajan, joka yhdistää vaivattomasti erilaisia makuja ja tyylejä.
Marlon kulinaarinen filosofia, joka on yhdistelmä hänen pohjoismaisia juuriaan ja kansainvälisten keittiöiden vaikutteita on maukas sekoitus ranskalaista tarkkuutta, sesongin raaka-aineille omistautumista ja kansainvälisiä makuja. Marlo yhdistää hienostuneita ranskalaisia tekniikoita ja horjumatonta sitoutumista tuoreimpien ainesosien hankkimiseen suoraan toreilta.
Marlon johdolla Pariisin vilkkaassa 11. kaupunginosassa sijaitsevan ravintola Recoinin @recoinparis ruokalistasta tuli päivittäin vaihtuva kulinaristinen näytelmä, joka lupasi jokaiselle päivälle jotain uutta ja jännittävää. Tästä lähestymistavasta on tullut Marlon tunnusmerkki, ja se heijastaa Marlon intohimoa innovaatisuuteen ja tuoreiden raaka-aineiden käyttöön sekä syvää kunnioitusta kausivaihteluita kohtaan.
Olemme iloisia voidessamme toivottaa Marlon tervetulleeksi ravintolaamme! Hänen kokemuksensa kansainvälisistä keittiöistä ja kulinaarinen ammattitaitoina sekä lumoavat ja ilahduttavat jo nyt makunystyröitämme.
Tervetuloa illalliselle!
👉🏻 Pöytävaraukset 040 175 9880
(Emme ota vastaan pöytävarauksia IG:n tai Messengerin kautta, koska emme lue näitä kanavia koko ajan. Toivomasi pöytä voi vastausta odotellsesa mennä jollekin toiselle puhelimen kautta varaavalle. Sen sijaan pyrimme vastaamaan puhelimeen, ja jos emme vastaa, jätä meille tekstiviesti, soitamme aina takaisin!)
Kesäkuun 25 - heinäkuun 28, 2024
Joka päivä klo 11.30 - 14.00
Aamiaista ja illallista on aina tarjolla hotellissa yöpyjille, vaikka ravintola ei olisikaan auki muille.
Hotel Hyppeis värdshus tarjoaa upeat puitteet juhlille, yrityksen virkistyspäiville, retriiteille tai ystäväporukalle. Viihtyisässä ravintolassamme mahtuu ruokailemaan max. 45 henkilöä ja hotellissa yöpymään 14-16 henkilöä kahden hengen huoneissa. Kesällä olemme auki kaikille, emmekä varaa hotellia yksityistilaisuuksiin. Syyskuusta kesäkuulle voit varata hotellin, huoneet tai ravintolan yksityiskäyttöösi täysihoidolla.
Vietä ikimuistoinen hetki Hyppeisissä! Kerro meille toiveesi, niin teemme sinulle tarjouksen.
Had a fantastic dinner here. Superb food, great service and the ambiance is simply amazing! Next time will spend the night at the hotel too and test the sauna, beach and all other activities!
Absolutely the best restaurant in archipelago area. We have visited there once a year during our sailing vacation for four years: different chefs, always excellent food with nice service and good atmosphere. Worthwhile to take trip there.