Drone perspective of Hotel Hyppeis and the surroundings

Anna itsellesi lupa lepoon

Autenttisia saaristoelämyksiä saariston sydämessä

Pysähdy hetkeksi ja nauti elämästä meren rannalla. Anna kehosi ja mielesi rentoutua. Vietä aikaa läheistesi kanssa, herkuttele hyvällä lähiruoalla ja nuku yösi hyvin.

Perhehotellimme sijaitsee kolmen lautan päässä mantereelta, kaukana kaupungin kiireistä Houtskarin saarella Hyppeisten kylässä. Meiltä löydät rauhan meren rannalla. Täällä ylellisyyttä ovat hiljaisuus, raikas meri-ilma, mahdollisuus rentoutua ja nauttia kauniista saaristoluonnosta. Hengitä ja pysähdy, olet perillä.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vierailulle luoksemme!

Yövy

Hotellissamme on 6 valoisaa ja kaunista huonetta, jotka olemme sisustaneet saaristolaisperinteitä kunnioittaen. Kaikissa huoneissa on oma suihku ja wc sekä merinäköala.

Lue lisää ja varaa huone

Syö

Ravintolassa käytämme tuoreita, sesongin mukaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita aina kun se on mahdollista. Kesällä ruokalistamme vaihtuu viikottain, sillä myös kokkimme vaihtuvat. Lue lisää vierailevista kokeistamme ja ruokakonseptistamme.

Lue lisää ja varaa pöytä

Vierassatama

Hotellimme rannassa on pieni ja suojaisa vierasvenesatama. Yöpyessäsi meillä voit nauttia hiljaisista aamuista, hyvästä ruoasta ja ystävällisestä palvelusta.

Tule päiväksi tai pariksi, tai poikkea mökiltä syömään tai drinkille luoksemme!

Lue lisää

Tarinamme

“Ihana paikka ja mikä hiljaisuus! Ja talon sisällä on ihan maagisen rauhallinen tunnelma”. Nämä olivat ajatuksemme, kun ensimmäisen kerran kävimme tutustumassa Hyppeis värdshusiin. Silloin emme vielä tienneet, että tulevaisuudessa tämä ihana paikka olisi meidän.

Meille tarjoutui tilaisuus avata hotelli ja ravintola vuonna 2018 uusin ideoin ja konseptein. Hotelliyrittäjyys mahdollisti myös sen, että pystyimme muuttamaan saaristoon. Sam on viettänyt lapsuuden kesänsä täällä ja Samin myötä Outi rakastui sekä mieheen että saaristoon.

Saaristolla, Houtskarilla ja sen asukkailla on erityinen paikka sydämissämme. Tuskin koskaan kyllätymme tähän upeaan luontoon ja sen mieltä rauhoittavaan vaikutukseen. Unohtamatta majatalon upeaa ilmapiiriä, joka huokuu rauhaa ja lämpöä.

Olemme äärettömän iloisia, että voimme edistää matkailua saaristossa, tarjota vierailijoille viihtyisän ja rauhallisen paikan rentoutua ja nauttia elämästä, vieläpä upeissa merimaisemissa. Sen lisäksi haluamme hemmotella paikallisia, veneilijöitä, mökkiläisiä ja matkailijoita hyvällä ruoalla, joka on valmistettu lähialueen raaka-aineista.

Hotelli ja ravintola Hyppeis värdshus rakennettiin vuonna 1904 kyläkouluksi. Koulun toiminta lakkautettiin vuonna 1969, jonka jälkeen rakennuksessa on toiminut mm. tekstiilitehdas ja käsityöläispaja.

Houtskarin kunta päätti remontoida koulun majoitus- ja ravintolatoimintaan vuonna 2008. Ennen meitä paikka toimi jo vuosia kesähotellina ja -ravintolana. Mekin kävimme täällä kesäisin syömässä.

Tervetuloa kokemaan sama kuin me - saariston kauneus ja rauha!

Hotel Hyppeis facade in late srping
we speak gay logoGreen Start Logowelcome cyclist logocleand and safe turku logo
Lue lisää arvoistamme ja yritysvastuullisuudestamme “Vastuullisuus”-sivulta.

TESTIMONIALS

Kiva ja pieni hotelli hieman syrjässä saaristossa. Huoneet pitkälle varattuja joten kannattaa varata hyvissä ajoin. Siisti huone, jossa sai olla rauhassa. Mukava sauna hienolla näkymällä. Ruoat fine dining -tyyppisiä, joten hinnatkin sen mukaisia. Illallismenyy vaihtuu viikoittain vierailevien kokkien myötä. Kolmen ruokalajin hinta illallisella n. 55€, mikä oli hintansa väärti. Kahta iltaa kauempaa ei tosin ole mieltä ruokailla kun viikoittain vaihtuvien ruokien lisäksi ei ole erillistä a la carte -listaa.Kylässä ei juurikaan muuta joten paikkana sopii rauhaa ja hyvää ruokaa etsiville hotellissä kävijöille tai hyvää illallispaikkaa etsiville veneilijöille.Nice remote place with splendid food.
Tommi R.
Tommi R.
16:39 25 Jul 20
Täydellinen pikku paratiisi pidemmällekin visiitille sivussa suurista turistivirroista. Aivan upea, laadukas, rento ja konstailematon paikka ja ruoka. Henkilökunta todella ystävällistä, kaikessa näkyi suurella sydämellä ja kunnianhimolla tekeminen. Tänne pitää päästä uudelleen!
Tiina P.
Tiina P.
17:05 17 Aug 21
Fantastic fine-dining in the middle of archipelago. When you want to taste something else than pizza.Arrival by boat looks complicated but if you open a pdf chart from homepage, there are goog instructions for safe approach.
Markku S.
Markku S.
15:10 20 Apr 22
Aivan mahtava kokemus taas. Keittiössä on omaleimainen konsepti ja se toimii. Paikan tunnelma on rento, mutta elegantti. Siellä täällä hauskoja yksityiskohtia. Merellinen tunnelma on läsnä ja sijainti sopivan syrjässä ruuhkaiselta turistireitiltä. Tämä paikka pitää tietää ja tulla vasiten. Tulen taas, kiitos, aivan mahtavaa.
Antti H.
Antti H.
20:09 19 Jul 21
Lounas pysähdys. Kannatti poiketa!👌 Valitettavasti ei tällä kertaa yöksi jääty, mutta seuraavalla kerralla varmasti. Viihtyisät huoneet ja ravintolan palvelu ystävällistä ja lohikeitto herkullista. 👌
Antti S.
Antti S.
12:29 04 Jul 21
We stayed for one night at this lovely hotel and restaurant. Our room was very good, the dinner excellent and the breakfast outstanding. The hosts were friendly and service was excellent. The surroundings are beautiful. You can take a dip in the ocean off the pier and then relax in the garden with a glass of wine. Overall a superb experience.
Fridrik B
Fridrik B
12:25 05 Jun 24
Kaunis ja tunnelmallinen paikka! Yövyimme kaksi yötä ja söimme kaksi illallista ravintolassa. Huoneet ovat yksinkertaiset, mutta kauniit ja talo on kauniisti sisustettu. Ruoka oli erinomaista ravintolassa. Heillä on hieno konsepti, jossa eri huippuravintoloiden kokit tulevat viikoksi tekemään oman menunsa. Myös aamiainen oli todella hyvä.
Aksel H.
Aksel H.
18:54 16 Jul 20
Absolutely fantastic place, really a pearl on the archipiélago. Amazing location in a beautiful old school by the sea, full of beautiful and elegant details. The owners are just lovely, the service was excellent and the food by Johannes Berlin was soooooooo good.Thank you Hyppeis stuff. 🙏🏽❤️
Aaron Blanco T.
Aaron Blanco T.
06:49 24 Jun 21
What a beautiful discovery in the Swedish countryside - tastefully renovated old school house turned into a cosy hotel run by a very friendly hosting couple. Highlight were the sauna with view over the bay and the view from our room over the serene landscape.
Torsten E.
Torsten E.
11:07 16 May 23
We were at a wedding here.The place is absolutely beautiful. We were lucky with the weather being perfect, but I can imagine the scenery pulling through even in the worst of storms.The main building, just a step from the water's edge, surrounded by lovely old local buildings, including a few cute boathouses, create a serene traditional festive setting.The rooms are absolutely adorable. Lovely interior decoration that accentuated the well finished modern amenities. You would never guess they were classrooms, the kitchen, etc. of an old school.Speaking of which: the main hallway, dining area and other communal areas are wonderfully decorated with artefacts from the building's school era. The old architecture also has not been forgotten when renovated to it's modern use; being brought to the forefront of the designs and decoration.
Pekka L.
Pekka L.
06:50 12 Jun 22
Todellinen yllätys kesken lomamatkan. Ravintolan konsepti on minusta hyvä. Henkilökunta oli todella ammattitaitoista ja hinta/laatusuhde enemmän kuin erinomainen.Perheen pieninkin otettiin hyvin vastaan, vaikkei olekaan mikään perheravintola, vaan enemmänkin fine dining.
Jussi K.
Jussi K.
19:00 27 Jul 22
js_loader
Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
chevron-downarrow-leftarrow-right