Outi and Sam Fagerlund Hotel Hyppeis

Tarinamme

Get to know us and take contact

A crazy couple with a crazy dream

“Ihana paikka ja mikä hiljaisuus! Ja talon sisällä on ihan maagisen rauhallinen tunnelma”. Nämä olivat ajatuksemme, kun ensimmäisen kerran kävimme tutustumassa Hyppeis värdshusiin. Silloin emme vielä tienneet, että tulevaisuudessa tämä ihana paikka olisi meidän.
Meille tarjoutui tilaisuus avata hotelli ja ravintola vuonna 2018 uusin ideoin ja konseptein. Hotelliyrittäjyys mahdollisti myös sen, että pystyimme muuttamaan saaristoon. Sam on viettänyt lapsuuden kesänsä täällä ja Samin myötä Outi rakastui sekä mieheen että saaristoon.

Saaristolla, Houtskarilla ja sen asukkailla on erityinen paikka sydämissämme. Tuskin koskaan kyllätymme tähän upeaan luontoon ja sen mieltä rauhoittavaan vaikutukseen. Unohtamatta majatalon upeaa ilmapiiriä, joka huokuu rauhaa ja lämpöä.

Olemme äärettömän iloisia, että voimme edistää matkailua saaristossa, tarjota vierailijoille viihtyisän ja rauhallisen paikan rentoutua ja nauttia elämästä, vieläpä upeissa merimaisemissa. Sen lisäksi haluamme hemmotella paikallisia, veneilijöitä, mökkiläisiä ja matkailijoita hyvällä ruoalla, joka on valmistettu lähialueen raaka-aineista.

Hotelli ja ravintola Hyppeis värdshus rakennettiin vuonna 1904 kyläkouluksi. Koulun toiminta lakkautettiin vuonna 1969, jonka jälkeen rakennuksessa on toiminut mm. tekstiilitehdas ja käsityöläispaja.

Houtskarin kunta päätti remontoida koulun majoitus- ja ravintolatoimintaan vuonna 2008. Ennen meitä paikka toimi jo vuosia kesähotellina ja -ravintolana. Mekin kävimme täällä kesäisin syömässä.

Welcome to feel the same as we – beauty and peacefulness of this place!

Contact Form
chevron-down