Rest for soul and body

Kierrätettyä, vintagea, romantiikkaa, mutta ennen kaikkea tasokasta yöpymistä merinäköalalla. Nuku mukavissa sängyissämme ihanien kesälakanoiden välissä ja nauti ystävällisestä ja rennosta ilmapiiristämme. Hotellissamme on 6 huonetta, joiden rauhaan voit vetäytyä lomallasi. Riippumatta siitä minkä huoneet valitset, sinulla on oma wc ja suihku käytössäsi. Tutustu huoneisiimme ja valitse se, jossa uskot viihtyväsi parhaiten.

Huoneidemme nimet juontavat juurensa Hyppeisten kylän kantatiloista. Voit tutustua tilojen historiaan yläkerran kirjahyllyssä olevasta Suomen omakotiasutus -kirjasta.

Rantasauna ja iltauinti - parasta kesässä ja lomalla, vai mitä? Voit varata oman saunavuoron (45 min) tehdessäsi huonevarauksen tai tullessasi paikanpäälle.

svens

Svensin isot ikkunat tuovat paljon valoa tähän huoneeseen, joka on täydellinen kahdelle hengelle. Sijainti ulko-oven läheisyydessä sopii hyvin myös lemmikin kanssa matkustaville.
TUTUSTU HUONEESEEN
Room Anders Hotel Hyppeis

anders

Anders on valoisa kahden hengen huone, josta voit ihailla venevajoja, merta ja puutarhaa. Avaruutta ja tilan tuntua huoneeseen tuo lähes 4 metrin kattokorkeus. Lemmikkihuone.
TUTUSTU HUONEESEEN
Room Markus Hotel Hyppeis II

markus

Alakerrassa sijaitseva Markus on isoin kahden hengen huoneemme. Meri ja puutarha siintävät ulkona, kun loikoilet sängyllä ja nautit lomastasi. Huoneeseen on mahdollista saada yksi lisävuode.
TUTUSTU HUONEESEEN
Room Simons Hotel Hyppeis

Simons

Simons on valoisa perhehuone, jossa on vuoteet 4 hengen perheelle tai ystäväporukalle. Yläkerran rauhallisessa nurkkauksessa sijaitsevasta huoneesta voit ihailla venevajoja ja merta.
TUTUSTU HUONEESEEN
Room Jakobs Hotel Hyppeis

Jakobs

Jakobs on viihtyisän romanttinen ullakkohuone kahdelle hengelle. Kattopalkit ja vinokatto tuovat mieleen mummolan vinttikammarin. Täällä heräät aamunsarastukseen auringonsäteiden kimallellessa meren pinnalla.
TUTUSTU HUONEESEEN
Room Staffas Hotel hyppeis

staffas

Viistokattoinen ullakkohuone Staffas on kahden hengen keltainen kukkaishuone talon toisessa kerroksessa. Täällä näet kesäisiä kukkaisunia ja heräät virkeänä uuteen päivään.
TUTUSTU HUONEESEEN

PERHEYSTÄVÄLLINEN

Matkustatko perheen kanssa? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme perheystävällisistä huoneistamme ja vaihtoehdoistamme.
Nelijalkaiset perheenjäsenet ovat myös tervetulleita yöpymään meille alakerran huoneisiin Svens ja Anders (25 euroa / yö).

VARAA HUONE

Varauksen voi perua saapumista edeltävänä päivänä ennen klo 15 ilman lisämaksua
Sisäänkirjautuminen alk. klo 15
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11
Aamiainen sisältyy huonehintaan
Savuton hotelli
Lemmikit sallittuja ensimmäisen kerroksen huoneissa Svens ja Anders (25 e / yö)

TESTIMONIALS

Kiva ja pieni hotelli hieman syrjässä saaristossa. Huoneet pitkälle varattuja joten kannattaa varata hyvissä ajoin. Siisti huone, jossa sai olla rauhassa. Mukava sauna hienolla näkymällä. Ruoat fine dining -tyyppisiä, joten hinnatkin sen mukaisia. Illallismenyy vaihtuu viikoittain vierailevien kokkien myötä. Kolmen ruokalajin hinta illallisella n. 55€, mikä oli hintansa väärti. Kahta iltaa kauempaa ei tosin ole mieltä ruokailla kun viikoittain vaihtuvien ruokien lisäksi ei ole erillistä a la carte -listaa.Kylässä ei juurikaan muuta joten paikkana sopii rauhaa ja hyvää ruokaa etsiville hotellissä kävijöille tai hyvää illallispaikkaa etsiville veneilijöille.Nice remote place with splendid food.
Tommi R.
Tommi R.
16:39 25 Jul 20
What a beautiful discovery in the Swedish countryside - tastefully renovated old school house turned into a cosy hotel run by a very friendly hosting couple. Highlight were the sauna with view over the bay and the view from our room over the serene landscape.
Torsten E.
Torsten E.
11:07 16 May 23
Kaunis ja tunnelmallinen paikka! Yövyimme kaksi yötä ja söimme kaksi illallista ravintolassa. Huoneet ovat yksinkertaiset, mutta kauniit ja talo on kauniisti sisustettu. Ruoka oli erinomaista ravintolassa. Heillä on hieno konsepti, jossa eri huippuravintoloiden kokit tulevat viikoksi tekemään oman menunsa. Myös aamiainen oli todella hyvä.
Aksel H.
Aksel H.
18:54 16 Jul 20
Todellinen yllätys kesken lomamatkan. Ravintolan konsepti on minusta hyvä. Henkilökunta oli todella ammattitaitoista ja hinta/laatusuhde enemmän kuin erinomainen.Perheen pieninkin otettiin hyvin vastaan, vaikkei olekaan mikään perheravintola, vaan enemmänkin fine dining.
Jussi K.
Jussi K.
19:00 27 Jul 22
We were at a wedding here.The place is absolutely beautiful. We were lucky with the weather being perfect, but I can imagine the scenery pulling through even in the worst of storms.The main building, just a step from the water's edge, surrounded by lovely old local buildings, including a few cute boathouses, create a serene traditional festive setting.The rooms are absolutely adorable. Lovely interior decoration that accentuated the well finished modern amenities. You would never guess they were classrooms, the kitchen, etc. of an old school.Speaking of which: the main hallway, dining area and other communal areas are wonderfully decorated with artefacts from the building's school era. The old architecture also has not been forgotten when renovated to it's modern use; being brought to the forefront of the designs and decoration.
Pekka L.
Pekka L.
06:50 12 Jun 22
Lounas pysähdys. Kannatti poiketa!👌 Valitettavasti ei tällä kertaa yöksi jääty, mutta seuraavalla kerralla varmasti. Viihtyisät huoneet ja ravintolan palvelu ystävällistä ja lohikeitto herkullista. 👌
Antti S.
Antti S.
12:29 04 Jul 21
Aivan mahtava kokemus taas. Keittiössä on omaleimainen konsepti ja se toimii. Paikan tunnelma on rento, mutta elegantti. Siellä täällä hauskoja yksityiskohtia. Merellinen tunnelma on läsnä ja sijainti sopivan syrjässä ruuhkaiselta turistireitiltä. Tämä paikka pitää tietää ja tulla vasiten. Tulen taas, kiitos, aivan mahtavaa.
Antti H.
Antti H.
20:09 19 Jul 21
Absolutely fantastic place, really a pearl on the archipiélago. Amazing location in a beautiful old school by the sea, full of beautiful and elegant details. The owners are just lovely, the service was excellent and the food by Johannes Berlin was soooooooo good.Thank you Hyppeis stuff. 🙏🏽❤️
Aaron Blanco T.
Aaron Blanco T.
06:49 24 Jun 21
Fantastic fine-dining in the middle of archipelago. When you want to taste something else than pizza.Arrival by boat looks complicated but if you open a pdf chart from homepage, there are goog instructions for safe approach.
Markku S.
Markku S.
15:10 20 Apr 22
Täydellinen pikku paratiisi pidemmällekin visiitille sivussa suurista turistivirroista. Aivan upea, laadukas, rento ja konstailematon paikka ja ruoka. Henkilökunta todella ystävällistä, kaikessa näkyi suurella sydämellä ja kunnianhimolla tekeminen. Tänne pitää päästä uudelleen!
Tiina P.
Tiina P.
17:05 17 Aug 21
js_loader

Our story

“Ihana paikka ja mikä hiljaisuus! Ja talon sisällä on ihan maagisen rauhallinen tunnelma”. Nämä olivat ajatuksemme, kun ensimmäisen kerran kävimme tutustumassa Hyppeis värdshusiin. Silloin emme vielä tienneet, että tulevaisuudessa tämä ihana paikka olisi meidän.

Meille tarjoutui tilaisuus avata hotelli ja ravintola vuonna 2018 uusin ideoin ja konseptein. Hotelliyrittäjyys mahdollisti myös sen, että pystyimme muuttamaan saaristoon. Sam on viettänyt lapsuuden kesänsä täällä ja Samin myötä Outi rakastui sekä mieheen että saaristoon.

Saaristolla, Houtskarilla ja sen asukkailla on erityinen paikka sydämissämme. Tuskin koskaan kyllätymme tähän upeaan luontoon ja sen mieltä rauhoittavaan vaikutukseen. Unohtamatta majatalon upeaa ilmapiiriä, joka huokuu rauhaa ja lämpöä.

Olemme äärettömän iloisia, että voimme edistää matkailua saaristossa, tarjota vierailijoille viihtyisän ja rauhallisen paikan rentoutua ja nauttia elämästä, vieläpä upeissa merimaisemissa. Sen lisäksi haluamme hemmotella paikallisia, veneilijöitä, mökkiläisiä ja matkailijoita hyvällä ruoalla, joka on valmistettu lähialueen raaka-aineista.

Hotelli ja ravintola Hyppeis värdshus rakennettiin vuonna 1904 kyläkouluksi. Koulun toiminta lakkautettiin vuonna 1969, jonka jälkeen rakennuksessa on toiminut mm. tekstiilitehdas ja käsityöläispaja.

Houtskarin kunta päätti remontoida koulun majoitus- ja ravintolatoimintaan vuonna 2008. Ennen meitä paikka toimi jo vuosia kesähotellina ja -ravintolana. Mekin kävimme täällä kesäisin syömässä.

Tervetuloa kokemaan sama kuin me - saariston kauneus ja rauha!

Hotel Hyppeis facade in late srping
we speak gay logoGreen Start Logowelcome cyclist logocleand and safe turku logo
Lue lisää arvoistamme ja yritysvastuullisuudestamme “Vastuullisuus”-sivulta.
Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
chevron-down