Cozy bed in room Svens Hotel Hyppeis IV

YÖVY MEILLÄ

Truly Restful Sleep in the Finnish Archipelago

Anna mielesi ja kehosi levätä luonamme

Kierrätettyä, vintagea, romantiikkaa, mutta ennen kaikkea tasokasta yöpymistä merinäköalalla. Nuku mukavissa sängyissämme ihanien kesälakanoiden välissä ja nauti ystävällisestä ja rennosta ilmapiiristämme. Hotellissamme on 6 huonetta, joiden rauhaan voit vetäytyä lomallasi. Riippumatta siitä minkä huoneet valitset, sinulla on oma wc ja suihku käytössäsi. Tutustu huoneisiimme ja valitse se, jossa uskot viihtyväsi parhaiten.

Huoneidemme nimet juontavat juurensa Hyppeisten kylän kantatiloista. Voit tutustua tilojen historiaan yläkerran kirjahyllyssä olevasta Suomen omakotiasutus -kirjasta.

Rantasauna ja iltauinti - parasta kesässä ja lomalla, vai mitä? Voit varata oman saunavuoron (45 min) tehdessäsi huonevarauksen tai tullessasi paikanpäälle.

Svens

Svensin isot ikkunat tuovat paljon valoa tähän huoneeseen, joka on täydellinen kahdelle hengelle. Sijainti ulko-oven läheisyydessä sopii hyvin myös lemmikin kanssa matkustaville.
Room Anders Hotel Hyppeis

ANDERS

Anders on valoisa kahden hengen huone, josta voit ihailla venevajoja, merta ja puutarhaa. Avaruutta ja tilan tuntua huoneeseen tuo lähes 4 metrin kattokorkeus. Lemmikkihuone.
Room Markus Hotel Hyppeis II

Markus

Alakerrassa sijaitseva Markus on isoin kahden hengen huoneemme. Meri ja puutarha siintävät ulkona, kun loikoilet sängyllä ja nautit lomastasi. Huoneeseen on mahdollista saada yksi lisävuode.
Room Simons Hotel Hyppeis

SIMONS

Simons on valoisa perhehuone, jossa on vuoteet 4 hengen perheelle tai ystäväporukalle. Yläkerran rauhallisessa nurkkauksessa sijaitsevasta huoneesta voit ihailla venevajoja ja merta.
Room Jakobs Hotel Hyppeis

JAKOBS

Jakobs on viihtyisän romanttinen ullakkohuone kahdelle hengelle. Kattopalkit ja vinokatto tuovat mieleen mummolan vinttikammarin. Täällä heräät aamunsarastukseen auringonsäteiden kimallellessa meren pinnalla.
Room Staffas Hotel hyppeis

STAFFAS

Viistokattoinen ullakkohuone Staffas on kahden hengen keltainen kukkaishuone talon toisessa kerroksessa. Täällä näet kesäisiä kukkaisunia ja heräät virkeänä uuteen päivään.

PERHEYSTÄVÄLLINEN

Matkustatko perheen kanssa? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme perheystävällisistä huoneistamme ja vaihtoehdoistamme.
Nelijalkaiset perheenjäsenet ovat myös tervetulleita yöpymään meille alakerran huoneisiin Svens ja Anders (25 euroa / yö).

Varaa yöpyminen

Varauksen voi perua saapumista edeltävänä päivänä ennen klo 15 ilman lisämaksua
Sisäänkirjautuminen alk. klo 15
Varauksen voi perua saapumista edeltävänä päivänä ennen klo 15 ilman lisämaksua
Varauksen voi perua saapumista edeltävänä päivänä ennen klo 15 ilman lisämaksua
Varauksen voi perua saapumista edeltävänä päivänä ennen klo 15 ilman lisämaksua
Varauksen voi perua saapumista edeltävänä päivänä ennen klo 15 ilman lisämaksua

Varauksen ehdot ja edellytykset

Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden tekemiin majoitusvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Nämä ehdot eivät koske yksittäisten henkilöiden tekemiä varauksia, mikäli varaus tehdään ryhmälle. Hotellilla on oikeus soveltaa näistä poikkeavia erityisehtoja yleisten juhlapyhien, erikoistapahtumien, kausiluonteisuuden tai lisäpalveluita edellyttämissä tapauksissa.
Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta. Varaus sitoo hotellia, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun olet saanut siitä vahvistusnumeron.
Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 15.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä. Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja hotelliin sisään kirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin, huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.
Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja, peruutus on tehtävä viimeistään saapumispäivää edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä. Jos jätät saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa korvauksena sinulta yhden vuorokauden hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut.
Hyväksymme tavallisimmat maksukortit sekä käteisen euroissa. Hotelli ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, joita hotelli ei etukäteen ole kertonut vastaanottavansa. Jos huonetta ei ole maksettu ennakkoon, on hotellihuone maksettava käteisellä tai luottokortilla paikan päällä hotellissa.
Hotellissa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa hotellista. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

Turvallisuussyistä vain hotelliin sisään kirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin. Huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.
Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai hotellin muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä hotellin muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

TESTIMONIALS

Based on 189 reviews
Based on 46 reviews
Based on 150 reviews

Tarinamme

“Ihana paikka ja mikä hiljaisuus! Ja talon sisällä on ihan maagisen rauhallinen tunnelma”. Nämä olivat ajatuksemme, kun ensimmäisen kerran kävimme tutustumassa Hyppeis värdshusiin. Silloin emme vielä tienneet, että tulevaisuudessa tämä ihana paikka olisi meidän.

Meille tarjoutui tilaisuus avata hotelli ja ravintola vuonna 2018 uusin ideoin ja konseptein. Hotelliyrittäjyys mahdollisti myös sen, että pystyimme muuttamaan saaristoon. Sam on viettänyt lapsuuden kesänsä täällä ja Samin myötä Outi rakastui sekä mieheen että saaristoon.

Saaristolla, Houtskarilla ja sen asukkailla on erityinen paikka sydämissämme. Tuskin koskaan kyllätymme tähän upeaan luontoon ja sen mieltä rauhoittavaan vaikutukseen. Unohtamatta majatalon upeaa ilmapiiriä, joka huokuu rauhaa ja lämpöä.

We are profoundly happy to be able to develop and promote tourism in our archipelago and to offer travelers a cozy and peaceful place to stop and relax in these amazing surroundings.

In addition to accommodation, we want to pamper locals, boaters, cottage dwellers, and travelers with tasty cuisine prepared using locally produced ingredients.

Hotelli ja ravintola Hyppeis värdshus rakennettiin vuonna 1904 kyläkouluksi. Koulun toiminta lakkautettiin vuonna 1969, jonka jälkeen rakennuksessa on toiminut mm. tekstiilitehdas ja käsityöläispaja.

Houtskarin kunta päätti remontoida koulun majoitus- ja ravintolatoimintaan vuonna 2008. Ennen meitä paikka toimi jo vuosia kesähotellina ja -ravintolana. Mekin kävimme täällä kesäisin syömässä.

Welcome to feel the same as we – beauty and peacefulness of this place!

Hotel Hyppeis facade in late srping
we speak gay logoGreen Start Logowelcome cyclist logocleand and safe turku logo
Read more about our corporate values in our "responsibility" page.
chevron-downarrow-leftarrow-right