Vierassatama

60°12.794’N 21°16.664’E

Saariston salattu satama

Pieni satamamme sijaitsee suojaisella Hyppeisten lahdella Hyppeisten saaren luoteispuolella, vain kolmen merimailin päässä Kihdiltä. Täältä löydät rauhallisen paikan rentoutua ja nautiskella veneilyn lomassa.

Hotellimme päärakennuksessa sijaitsee ravintola, jossa pääset kesällä nauttimaan aamiaista, lounasta tai illallista ja valitsemaan juomia kattavalta juoma- ja viinilistaltamme. Jos haluat hemmotella itseäsi hyvällä, huippukokkien lähiruoasta valmistetulla illallisella, suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen. Toivottavasti näkevämme pian!

Haasteemme täällä kaukana saaristossa on jätteiden käsittely. Meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta kierrättää ja ottaa vastaan ulkopuolelta tulevaa jätettä.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Autamme mielellämme!

Yöpymismaksu: 25 euroa/yö/vene (sis. saunan yleisillä saunavuoroilla ja wc:n käytön saunassa ja päärakennuksessa).
WC:et löytyvät pää- ja saunarakennuksesta. Saunarakennuksessa sijaitseva suihku on käytettävissä yleisten saunavuorojen aikana tai silloin kun olet varannut yksityisen saunavuoron. Muina aikoina suihku ja sauna ovat hotellivieraiden käytössä. HUOM! Saunarakennus on lukossa öisin (klo 22-07).
Yleiset saunavuorot: naiset klo 17-18, miehet klo 18-19. Yksityisen saunavuoron (20 e/tunti) voit varata etukäteen tai paikan päällä. Huomioithan, sauna on myös hotellivieraidemme käytössä ja valtavan suosittu, joten vapaita vuoroja ei aina välttämättä löydy.
Ei sähköä, vettä eikä septitankkityhjennystä. Ei talous- eikä biojätepistettä.
  • Avoinna: Satama on auki toukokuulta syyskuulle.
  • Ravintola: Varaa pöytä etukäteen 040 175 9880. Ravintola on auki elokuun loppuun ja maanantaisin vain hotellivieraille viikkokokkien vaihdosta johtuen.
  • Syvyys: 2 m (lähinnä rantaa) - 5 m (laiturin päässä).
  • Kiinnitys: Poijulla tai ankkurilla.
  • Laituripaikkavaraus: Laituripaikan varaaminen ei ole mahdollista (teemme varauksen vain hotellissa yöpyville veneilijöille).
  • Lähin kauppa Näsbyssä (7 km). Voit vuokrata meiltä pyörän tarvittaessa.
  • Vuokrattavana polkupyöriä, kajakkeja ja SUP-lautoja.
  • Illallinen tai aamiainen: Varaa illallinen etukäteen p. 040 175 9880, aamiainen hotellin vastaanotossa edellisenä iltana. tel. 040 175 9880, breakfast at the hotel reception the day before.
VARAA PÖYTÄLue lisää suositusta ruokakonseptistamme

Siirry mereltä maalle ja tutustu lähiseutuumme

Hyppeisten kylästä löydät aitoa saaristolaistunnelmaa - perunapeltoja, pieniä hiekkateitä ja venevajoja. Jää meille pidemmäksi aikaa ja vuokraa polkupyörä. Käy Borgbergin näköalatornissa (2 km) tai Näsbyn kylässä (7 km). Näsbyssä voit tutustua vanhaan puukirkossa ja kauniiseen venemuseoon. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata kajakin tai SUP-lauden ja mennä läheisille saarille piknikille.

Vuokraa

TESTIMONIALS

Lounas pysähdys. Kannatti poiketa!👌 Valitettavasti ei tällä kertaa yöksi jääty, mutta seuraavalla kerralla varmasti. Viihtyisät huoneet ja ravintolan palvelu ystävällistä ja lohikeitto herkullista. 👌
Antti S.
Antti S.
12:29 04 Jul 21
Fantastic fine-dining in the middle of archipelago. When you want to taste something else than pizza.Arrival by boat looks complicated but if you open a pdf chart from homepage, there are goog instructions for safe approach.
Markku S.
Markku S.
15:10 20 Apr 22
Absolutely fantastic place, really a pearl on the archipiélago. Amazing location in a beautiful old school by the sea, full of beautiful and elegant details. The owners are just lovely, the service was excellent and the food by Johannes Berlin was soooooooo good.Thank you Hyppeis stuff. 🙏🏽❤️
Aaron Blanco T.
Aaron Blanco T.
06:49 24 Jun 21
Aivan mahtava kokemus taas. Keittiössä on omaleimainen konsepti ja se toimii. Paikan tunnelma on rento, mutta elegantti. Siellä täällä hauskoja yksityiskohtia. Merellinen tunnelma on läsnä ja sijainti sopivan syrjässä ruuhkaiselta turistireitiltä. Tämä paikka pitää tietää ja tulla vasiten. Tulen taas, kiitos, aivan mahtavaa.
Antti H.
Antti H.
20:09 19 Jul 21
Kiva ja pieni hotelli hieman syrjässä saaristossa. Huoneet pitkälle varattuja joten kannattaa varata hyvissä ajoin. Siisti huone, jossa sai olla rauhassa. Mukava sauna hienolla näkymällä. Ruoat fine dining -tyyppisiä, joten hinnatkin sen mukaisia. Illallismenyy vaihtuu viikoittain vierailevien kokkien myötä. Kolmen ruokalajin hinta illallisella n. 55€, mikä oli hintansa väärti. Kahta iltaa kauempaa ei tosin ole mieltä ruokailla kun viikoittain vaihtuvien ruokien lisäksi ei ole erillistä a la carte -listaa.Kylässä ei juurikaan muuta joten paikkana sopii rauhaa ja hyvää ruokaa etsiville hotellissä kävijöille tai hyvää illallispaikkaa etsiville veneilijöille.Nice remote place with splendid food.
Tommi R.
Tommi R.
16:39 25 Jul 20
Täydellinen pikku paratiisi pidemmällekin visiitille sivussa suurista turistivirroista. Aivan upea, laadukas, rento ja konstailematon paikka ja ruoka. Henkilökunta todella ystävällistä, kaikessa näkyi suurella sydämellä ja kunnianhimolla tekeminen. Tänne pitää päästä uudelleen!
Tiina P.
Tiina P.
17:05 17 Aug 21
Todellinen yllätys kesken lomamatkan. Ravintolan konsepti on minusta hyvä. Henkilökunta oli todella ammattitaitoista ja hinta/laatusuhde enemmän kuin erinomainen.Perheen pieninkin otettiin hyvin vastaan, vaikkei olekaan mikään perheravintola, vaan enemmänkin fine dining.
Jussi K.
Jussi K.
19:00 27 Jul 22
Kaunis ja tunnelmallinen paikka! Yövyimme kaksi yötä ja söimme kaksi illallista ravintolassa. Huoneet ovat yksinkertaiset, mutta kauniit ja talo on kauniisti sisustettu. Ruoka oli erinomaista ravintolassa. Heillä on hieno konsepti, jossa eri huippuravintoloiden kokit tulevat viikoksi tekemään oman menunsa. Myös aamiainen oli todella hyvä.
Aksel H.
Aksel H.
18:54 16 Jul 20
We were at a wedding here.The place is absolutely beautiful. We were lucky with the weather being perfect, but I can imagine the scenery pulling through even in the worst of storms.The main building, just a step from the water's edge, surrounded by lovely old local buildings, including a few cute boathouses, create a serene traditional festive setting.The rooms are absolutely adorable. Lovely interior decoration that accentuated the well finished modern amenities. You would never guess they were classrooms, the kitchen, etc. of an old school.Speaking of which: the main hallway, dining area and other communal areas are wonderfully decorated with artefacts from the building's school era. The old architecture also has not been forgotten when renovated to it's modern use; being brought to the forefront of the designs and decoration.
Pekka L.
Pekka L.
06:50 12 Jun 22
What a beautiful discovery in the Swedish countryside - tastefully renovated old school house turned into a cosy hotel run by a very friendly hosting couple. Highlight were the sauna with view over the bay and the view from our room over the serene landscape.
Torsten E.
Torsten E.
11:07 16 May 23
js_loader
Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
chevron-down