Voimauttavat vaihdevuodet -viikonloppu saaristossa pe 3.5. - su 5.5.2024 (täynnä)

september 7, 2023

Tunnetko oletko elämäsi risteyskohdassa, muutosten myllerryksessä joko mielessäsi tai kehossasi? Iloitsetko uudistumisen mahdollisuudesta ja haluat vaihtaa ajatuksia samassa elämänvaiheessa olevien kanssa? Tämä keväinen viikonloppu saaristossa ihanassa Hotel Hyppeisissä tarjoaa tasapainottumista muuttuvassa elämäntilanteessa. Tervetuloa mukaan!

Vaihdevuosien aikana niin kehossa tapahtuvat hormonaaliset mullistukset kuin koti- ja työelämän muutokset edellyttävät itsestä huolehtimista ja uudenlaisia hyvinvoinnin tekoja. Se mikä ennen ravitsi mieltä ja kehoa, ei välttämättä enää tee niin. Miten päivitämme unen, syömisen, liikunnan ja levon sopimaan uuteen vaiheeseen? Mikä tuo sisältöä ja merkitystä elämään?

Ohjelma on suunniteltu tukemaan ja uudistamaan vaihdevuosi-ikäisen kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti - aina keittiömestarin huolella valmistamista ruuista tähän uuteen elämänvaiheeseen suunniteltuihin joogaharjoituksiin asti. Kanssakulkijoina ja ohjaajina toimivat restoratiivisen joogan kouluttaja ja kirjailija Kirsi Saivosalmi ja joogaohjaaja, Hotel Hyppeisin omistaja ja hengetär Outi Fagerlund, joilla molemmilla on myös omakohtaista kokemusta vaihdevuosien mukanaan tuomista muutoksista ja niistä selviämisestä. Lisää Kirsistä ja Outista alempana.

Yövyt rakkaudella restauroidussa, kauniissa Hotel Hyppeis Värdshusissa meren rannalla, Houtskarin saaren rauhassa. Aamuisin saat mahdollisuuden lempeän herättelevään ja vaihdevuosi-ikäisille suunnattuun liikkeeseen Outin tai Kirsin seurassa. Iltaisin rentoudumme yöunille mieltä rauhoittavalla joogaharjoituksella. Siestan aikaan iltapäivällä on mahdollisuus syvästi uudistavaan Levon vallankumous® -restoratiiviseen joogaan, joka sopii erityisen hyvin ravitsemaan vaihdevuosi-ikäisen lisääntyvää levon tarvetta. Myös ulkoilulle ja omalle levolle on varattu aikaa.

Voit osallistua koko ohjelmaan tai vain haluamiisi osioihin. Kaiken keskiössä olet sinä ja sinun hyvinvointisi.

Retriittiosallistujien ryhmä on pieni, ja koko Hotel Hyppeis on vain osallistujien käytössä. Voit siis sipsutella ympäriinsä villasukissa, joogatrikoissa tai aamutakissa ja rentoutua haluamallasi tavalla.

Kirsi on Levon vallankumouksen perustaja ja restoratiiviseen joogan erikoistunut opettaja-kouluttaja, joka kutsuu sinut matkalle kohti uusia voimavaroja.  Kirsi rakastui restoratiiviseen joogaan kuormittavina aikoina 2011, kun hän huomasi sen hyvät vaikutukset hermostolle, emotionaaliselle voinnille, yöunelle ja luovuudelle. Kirsi kouluttaa uusia ohjaajia ympäri maan, ohjaa yksityistunteja Turussa ja verkossa mm. Menopaussijoogakursseja.Vuonna 2024 Kirsin tavoite on valmistua joogaterapeutuksi The Yoga Therapy Instituten 875 tunnin ohjelmasta. Lue lisää Kirsistä hänen nettisivuiltaan.

Outi on Hotel Hyppeis värdshusin “emäntä” ja joogaopettaja, jolla on yli 20 vuoden joogatausta. Muutettuaan saaristoon Outi halusi syventää suhdettaan joogaan ja hän valmistui ensin yin-joogaopettajaksi vuonna 2019 ja vuonna 2022 Heartful Yoga -opettajaksi. Keväällä 2023 Outi täydensi opintojaan HormonyYoga (Medicinsk yoga för kvinnor)  -koulutuksella ja Advanced Meditation -opinnoilla. Talven aikana Outi opiskelee itselleen Menopause Coaching Specialist -sertifikaatin. Outin lempeästä joogasta pääsee tällä hetkellä nauttimaan mm. kansalaisopiston kautta.

AIKATAULU JA OHJELMA

Retriitti alkaa perjantaina 3.5. tervetulotoivotuksella noin klo 17, riippuen osallistujien tarkemmasta saapumisajankohdasta. Sunnuntaina 5.5. lopettelemme noin klo 12.

VIIKONLOPUN ALUSTAVA OHJELMA

Perjantai 3.5.

Klo 15-18: Saapuminen omaan tahtiin (riippuen siitä, tuletko Houtskariin klo 15.10 tai 16.40 lautalla. Jos et ehdi näihin lauttoihin, seuraava lähtee 17.25. Lauttamatka kestää noin 30 min. ja ajomatka lautalta meille noin 30 min.), tervetulomalja ja taloksi asettautuminen
Klo 18: Illallinen
Klo 20: Rantasauna lämpiää
Klo 21.30: Rauhoittava iltajooga (Outi)

Lauantai 4.5.

Klo 8 - 8.45: Lempeä ja kehoa herättelevä aamujooga, sään salliessa ulkona (Outi) ja aamusauna 
Klo 9.15: Aamupala
Klo 10 - 12.30: Vapaa-aikaa lepoon, ulkoiluun ja rentoon olemiseen
Klo 12.30: Lounas
Klo 13.15 - 14.15: Miten kohdata nämä ihanat, mutta ajoittain haasteelliset vaihdevuodet, löytää energiaa ja iloa arkeen ja samalla nauttia elämästä? Vinkkejä mm. liikuntaan, ruokailuun, lepoon (Outi)
Klo 14.30 - 16: Levon vallankumous -restoratiivinen jooga vaihdevuosiin (Kirsi)
Klo 16: Välipala
Klo 16.30 - 18: Vapaata aikaa ja rantasauna lämpiää 
Klo 18: Illallinen
Klo 20 - 21.30: Vapaan liikkeen iltajamit/rentoutumista ryhmän toiveiden mukaan
Klo 21.30: Lyhyt meditaatio (Kirsi)

Sunnuntai 5.5.

Klo 8 - 8.30: Aamupala
Klo 9 - 11: Kävelyretki kallioille ja voimauttava metsäjoogahetki (Kirsi) (sadesäällä sisätiloissa)
Klo 11: Aamusauna ja -uinti, aikaa pakkaamiselle
Klo 11.45 - 12.30: Lounas ja yhteenveto viikonlopusta. Kotimatka alkaa (lautta lähtee klo 13.10)

HINNAT

Sis. majoitus ja täysihoito, kaikki ohjelma:
520 € / hlö jaetussa kahden hengen huoneessa tai jaetussa 4 hengen huoneessa
550 € / hlö yhden hengen huoneessa (1 hengen huoneita rajoitettu määrä)

Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku, liinavaatteet sekä pyyhkeet. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia tai vakuutuksia.

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET

Varmista paikkasi tähän upeaan viikonloppuun ilmoittautumalla:

Outi Fagerlund, Hotel Hyppeis Värdshus outi(at)hotelhyppeis.fi, p. 040 175 7538 tai Kirsi Saivosalmi kirsi(at)levonvallankumous.fi, p. 040 514 1417.

Ryhmän koko: Viikonloppu täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja se toteutetaan kun osallistujamäärä on vähintään 10. Maksimiosallistujamäärä on 14.

Maksaminen: Varausmaksu 100 € maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Loppulasku maksetaan paikan päällä. Tarkemmat maksu- ja peruutusehdot saat tutustuttavaksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions