Hotel Hyppeis restaurant

Vår restaurang

Smakupplevelser med lokala ingredienser

ATT AVNJUTA GOD MAT ÄR EN VÄSENTLIG DEL AV HOTEL HYPPEIS-UPPLEVELSEN

A beautiful dish of local salmon with a vegetable medley and a vibrant orange sauce on a white plate.

Vi bor i hjärtat av den finska skärgården, och väljer med omsorg ut de härligaste lokala säsongsvarorna från producenterna nära oss. Det ligger en mycket speciell alkemi i att kombinera de bästa ingredienserna med de mest begåvade kockarna. Oavsett om du bor hos oss eller om du bara kommer förbi med bil eller båt får du njuta av en bit kulinarisk magi!

 

Kombinerat med vår avslappnade stämning, vårt fina urval av vin och andra drycker samt vår vänliga kundservice kan vi skapa en oförglömlig upplevelse. Vad väntar du på?

 

OBS! Måndagar är bytesdagar för våra gästande kockar, därför har vi inte kapasitet att ta emot andra än hotellgäster på middag. Välkommen en annan kväll!

A man in a white shirt and brown apron stands with arms crossed in a cozy, warmly-lit restaurant. Greenery hangs from above.

Våra gästande sommarkockar 2024

Erno Kemi: Tisdag 27.8 - Lördag 31.8

Vi är glada att kunna meddela att den sista gästkocken för sommaren är den älskade och skickliga Erno Kemi! 

 

Erno har samlat på sig otrolig erfarenhet från topprestauranger i Helsingfors som Demo, Ragu, Chef & Sommelier, Ora och Kuurna. För närvarande leder han köket på Hotel U14 restaurang Version, där hans rätter är fyllda med Kaliforniens värme – så vi ser med spänning fram emot vad han har att erbjuda oss! 

 

Erno har varit vår gästkock tidigare somrar, och han har alltid varit en favorit bland våra gäster. Hans talang för att kombinera läckra ingredienser och skapa oförglömliga matupplevelser är oöverträffad. 

 

Missa inte chansen att smaka på Ernos rätter – kom och njut av den avslappnade och glada atmosfären där maten förenar människor och skapar minnen. 

 

Boka din plats nu och kom och njut av sommarens sista solstrålar och god mat med oss!

 

Välkommen till "Slutet av sommaren" middag på Hotel Hyppeis Värdshus! 

 

👉🏻 Bordsbokningar 040 175 9880 I Boka rum

Bordsbokningar +358 (0)40 175 9880
Menu for Erno Kemi from August 27-31, 2024, featuring a selection of starters, main courses, and desserts with annotations on dietary specifications (G, V) and available pricing options.

MAT FÖR DIG ENLIGT DINA ÖNSKEMÅL

Vi kan givetvis anpassa vilken som helst av våra rätter enligt dina önskemål och behov. Vi vill inget hellre än att du ska få njuta av varje utsökta matbit och varje stund med oss, så meddela oss gärna hur vi kan stå till tjänst. Det finns trots allt ingen orsak för någon att gå miste om den fullständiga Hotell Hyppeis-upplevelsen!

Lokala produkter

I vår restaurang får du njuta av mat som har en historia. Vi känner våra producenter och många av dem bor lokalt. Till vår mat väljer vi endast de bästa ingredienserna för våra kära gäster.

LOKAL POTATIS

Direkt från landet. Potatisen du äter på vår restaurang odlas av Niklas i Houtskär. Smakrika och färska potatisar – du kan känna skillnaden!

LOKALT KÖTT

Vi väljer endast produkter av bra kvalitet för vår mat. Kött till rätterna kommer främst från Hongola gård i Urjala och Houtskarin lammastila Björkössä.

FISK FRÅN NÄRA

Fisk från Finland, förstås! Det mesta får vi från Finland via olika fiskförsäljare.
Läs mera om företagets värderingar under ”Värderingar”-fliken.
A good-looking dish with meat and seasonal vegetables.

LUNCH

Vi har ingen lunch mera denna sommar. Tack till alla lunchgäster! Vi ses nästa sommar.

Lunchmenyn varierar. Ring oss för mera information!
Vegetariskt alternativ
Från 19 € (beroende på menyn)
Var vänlig och boka bord ifall ni är fler än 6 personer

ÖPPETHÅLLNINGSTIDER 2024

  • Restaurangen:
    • Frukost från 8.30 till 10. Boka bord på förhand kvällen innan om du inte bor på hotellet.
    • Lunch från 11.30 till 14 (25 juni - 28 july). Boka bord om ni är flera än 6 personer.
    • Middag från 17 till 22 (köket stänger kl. 21).
    • Boka bord +358 40 175 9880
    • När du bokar bord, berätta gärna om dina allergier och dieter för oss, tack!
  • Hotell: Från mitten av maj till början av september. Bokningskalendern för 2025 är redan öppen.

Det finns alltid morgonmål och middag åt våra hotellgäster även om restaurangen inte är öppen för alla.

Hotel Hyppeis facade in late srping
Ladies having fun in Hotel Hyppeis

PRIVATA TILLSTÄLLNINGAR

Speciella sammankomster kräver en speciell omgivning. Lyckligtvis kan vi erbjuda detta. Vår restaurang är en perfekt plats för familjesammankomster, fester eller firmabjudningar. Vår restaurang rymmer upp till 45 gäster.

Kontakta oss gärna för att diskutera specifika behov för ert evenemang:

tel. 358 (0)40 175 9880

info@hotelhyppeis.fi

REKOMMENDATIONER

Based on 189 reviews
Based on 46 reviews
Based on 150 reviews
chevron-downarrow-leftarrow-right