Tutustu ympäristöömme maalla ja merellä - vuokraa pyörä, kajakki tai SUP-lauta

Two bicycles in Houtskär

Tutustu vierailusi aikana Hyppeisten kylään jalan tai pyörällä. Pyöräile Houtskarin kyläkeskukseen Näsbyhyn, joka sijaitsee noin 7 kilometrin päässä hotellistamme. Kaunis reitti sinne kulkee pienten kylien ja perinteisten saaristolaistorppien ohi. Näsbyssä voit tutustua vanhaan puukirkkoon, kiertää merenrantaa pitkin kulkevaa meditaatiopolkua ja vierailla kauniissa venemuseossa.

A person in a kayak in the sunset

Tai ehkä haluat tutustua lähiseutuun mereltä käsin? Melonta on erinomainen tapa viettää päivä merelle, ja melonta sopii kaiken ikäisille kuntotasosta riippumatta. Tutustu Hyppeisten lahteen tai seikkaile kauemmaksi Kihdin suunnalle. Nauti kauniista maisemista, kalliosaarista, ja käy kuvaamassa kylän perinteiset venevajat mereltä käsin. Kajakissa pääset kokemaan saariston upean luonnon ja rauhan, hyvällä onnella myös näkemään muuttolinnut läheltä. Lyhyempiä matkoja voit tehdä SUP-laudalla.

Voit varata polkupyörän, kajakin tai SUP-laudan puhelimitse, sähköpostitse tai yöpymään saapuessasi.

VUOKRAHINNAT VUONNA 2024

1 tunti: 15 €
Lisätunti: 10€
Koko päivä: 50€
(pyörä vuokrataan ja palautetaan saman päivän aikana)


1 tunti: 20 €
Lisätunti: 10 €
Koko päivä: 50€
(kajakki tai SUP-lauta vuokrataan ja palautetaan saman päivän aikana)

*Vuokraan sisältyy lyhyt esittely melonnasta, kajakki tai SUP-lauta, mela ja pelastusliivi. Pyydä tarvittaessa myös vedenpitävä pussi puhelimellesi ja kuivapussi välipaloja tai vaatteita varten.


Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions
chevron-down