Ruoka on elämys, mutta se on paljon muutakin.

March 24, 2021

Meille ruoka on elämys, nautinto ja makujen sinfonia. Se on kiireetöntä yhdessäoloa ystävien kanssa, muistojen luomista ja elämästä nauttimista. Se on laadukkaita ja maukkaita raaka-aineita, joiden aidot maut tulevat esiin kokkien taitavissa käsissä.

Emme tarjoile pikaruokaelämyksiä ja puolivalmisteita, vaan ravintolamme ruoka valmistetaan alusta loppuun asti omassa keittiössämme. Käytämme pääasiassa lähellä tuotettuja ja kauden raaka-aineita. Tunnemme tuottajamme henkilökohtaisesti - perunamme tulevat naapurista Niklakselta, naudanliha Korppoosta Johannalta ja lampaanliha Nauvosta Kirsiltä, kalat Houtskarista ja Paraisilta. Kotimaisuus on meille tärkeää, niin ekologisista kuin eettisistäkin syistä. Emme kuitenkaan sulje pois ulkomaalaisia herkkuja, etenkään aikana, jolloin vain voimme haaveilla ruokamatkasta muihin maihin. Mutta miksi lähteä kauemmaksi? “Tunnelma täällä on kuin italialaisessa bistrossa”, totesi eräs ihana vieraamme viime kesänä.

Kesällä ruokaelämyksestä vastaavat maailman ihanimmat ja ammattitaitoisimmat kokkimme. Heitä on tänä kesänä kaikkiaan kahdeksan: Johannes Berlin, Erno Kemi, Patrik Lindström, Antti Asujamaa, Oona Bondestam, Matias Haapsaari, Kari Julin ja Markus Murtovaara. He tulevat vuorollaan saaristoon viikoksi, joten menyymme vaihtuu kesällä viikottain, aina juhannuksesta elokuun toiseksi viimeiselle viikolle. Aah, mikä elämys on päästä nauttimaan joka viikko uusia yllättäviä makuja!

Ihania elämyksiä, niitä me haluamme tarjota sinulle. Rentoa ja välitöntä tunnelmaa, sydämellistä palvelua. Hersyviä hetkiä ystävien, rakkaiden ja ruoan sekä juoman parissa.

Tervetuloa!

Webpage by Ubuntu Productions (Korpo) | Images by Abo CreativesEat Turku, Suvi Elo and Ubuntu Productions