Published: maaliskuu 8, 2024

Hyvinvointiretriitit vuonna 2024 ja 2025

Tälle ja ensi vuodelle on luvassa monipuolisia ja inspiroivia hyvinvointiretriittejä*, joihin voit osallistua yksin tai ystävän kanssa. Löydät alta vuoden 2024 myynnissä olevat viikonloput sekä osan vuoden 2025 retriiteistä. Löytyisikö sieltä sinua kiinnostava hemmotteluloma?

Viikonloppujen teemat vaihtelevat muun muassa palautumisesta joogaan, tanssiin ja pilatekseen. Tavoitteenamme on tarjota keinoja tasapainoisempaan elämään ja auttaa sinua löytämään keinoja omaan hyvinvointiin panostamiseen. Haluamme tarjota unohtumattomia kokemuksia, jotka edistävät hyvinvointiasi.

Saat myös ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea luonnonrauhaa ja hiljaisuutta kauniissa saaristoympäristössä. Monta vuotta saaristossa asuneina olemme huomanneet, että yhteys luontoon on keskeinen osa hyvinvointia. Tarjoamme paikan, jossa voit irrottautua arjen kiireistä ainutlaatuisen saaristoluonnon ympäröimänä.

Hyvä ruoka ei myöskään jää retriiteillä unholaan. Nautimme herkullisia aterioita, jotka on valmistettu rakkaudella alusta asti omassa keittiössämme. Kauden raaka-aineita, väriä lautasella nautinnollisia herkkuja unohtamatta. Meillä hyvinvointi alkaa lautaselta!

Tervetuloa mukaan nauttimaan elämästä, saaristosta, hyvästä ruoasta ja itsesi hemmottelusta. Nähdään hyvinvointiretriitillä!

Lisätietoja saat linkkien takaa tai lähettämällä viestiä meille.

Lämpöisin terkuin,
Hotel Hyppeisin “hyvinvointiemäntä” Outi

vuoden 2024 retriitit

Palauttava joogaloma 19.-21.4. (Vielä 1 huone vapaana 1-2 hengelle)

Tanssi- ja liikeviikonloppu 26.4.-28.4.

Voimauttavat vaihdevuodet 3.5.-5.5. (Täynnä)

Purjehdus- ja joogaviikonloppu 17.-19.5. (Täynnä)

Hiljaisuuden retriitti 6.-8.9. LISÄTIETOJA TULOSSA PIAN!

Purjehdus- ja joogaviikonloppu 13.-15.9. (Ilmoittautuminen auki)

Lempeyden viikonloppu 20.-22.9. (Täynnä)

vuoden 2025 retriitit

Pilates-viikonloppu 12.-14.9. LISÄTIETOA TULOSSA PIAN!

Toinen kevät – avaimet hyvinvointiin -viikko 6.-11.10. HUOM! Ohjelma tulossa piakkoin (Outi Fagerlundin ja Teresa Välimäen kanssa) ja paikkana on ihana Happy Hamlet, Ranska (jonne linkki vie).

“Hienoa oli se, miten vapaa ja rento ilmapiiri vallitsi viikonloppuna, kuitenkin kaikkien yksityisyyttä kunnioitettiin.” 

Ohjattujen tuntien kokonaisuus on hyvä. Ainakin minulla oli riittävästi tunne siitä, että jotain on tullut tehtyä ja samalla kuitenkin rentoutunut ja energinen olo.

*Retriitti eli retretti (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’ < lat. retraho, ’noutaa takaisin’) on vetäytymistä arkielämästä ja hiljentymistä esimerkiksi hengellisistä syistä tai stressin välttämiseksi.

arrow-left