Hotel Hyppeis restaurant

Ravintolamme

Makuja läheltä ja kaukaa

HYVÄ RUOKA ON OLENNAINEN OSA HOTEL HYPPEIS -ELÄMYSTÄSI

A beautiful dish of local salmon with a vegetable medley and a vibrant orange sauce on a white plate.

Saariston sydämessä valitsemme paikallisilta tuottajilta parhaat ja sesongin mukaiset raaka-aineet. Kun yhdistämme parhaat ruoka-aineet ja lahjakkaiden kokkien ammattitaidon, tapahtuu taikoja. Tulet meille sitten yöpymään, olet ohikulkumatkalla tai saavut satamaamme, tervetuloa nauttimaan gastronomisesta elämykseksestä ravintolassamme!

 

Rento ilmapiiri, hyvä viinivalikoima ja ystävällinen palvelu tekevät vierailustasi unohtumattoman. Me odotamme jo sinua vierailulle!

 

HUOM! Maanantait ovat vierailevien kokkiemme vaihtopäiviä, siksi emme voi ottaa ravintolaan muita illallisvieraita kuin hotellin asiakkaat. Tervetuloa muina iltoina!

A man in a white shirt and brown apron stands with arms crossed in a cozy, warmly-lit restaurant. Greenery hangs from above.

Vierailevat keittiömestarimme kesällä 2024

Erno Kemi: Tiistai 27.8. - Lauantai 31.8.

Meillä on ilo ilmoittaa, että kesän viimeisenä vierailevana kesäkokkina Hyppeisiin saapuu pidetty ja taitava Erno Kemi! 

 

Erno on kerännyt huikean kokemuksen Helsingin huippuravintoloista kuten Demo, Ragu, Chef & Sommelier, Ora ja Kuurna. Tällä hetkellä hän johtaa Hotel U14 ravintolan Version keittiötä, jossa hänen annoksissaan maistuu Kalifornian lämpö – joten jännityksellä odotamme mitä meillä on tarjolla! 

 

Erno on ollut vierailevana kesäkokkina meillä aikaisempina kesinä ja hän on aina ollut yksi vieraidemme suosikeista. Hänen taitonsa yhdistää maukkaita raaka-aineita ja luoda unohtumattomia ruokaelämyksiä on vertaansa vailla. 

 

Älä jätä välistä tilaisuutta maistaa Ernon ruokia, vaan tule nauttimaan rennosta ja iloisesta tunnelmasta, missä ruoka yhdistää ihmiset ja luo muistoja. 

 

Varaa paikkasi nyt ja tule nauttimaan kesän viimeisistä auringonsäteistä ja hyvästä ruoasta kanssamme!

 

Tervetuloa kesänpäätösillalliselle Hotel Hyppeis värdshusiin! 

 

👉🏻 Pöytävaraukset 040 175 9880 I Varaa yöpyminen

Pöytävaraukset +358 (0)40 175 9880
Menu for Erno Kemi from August 27-31, 2024, featuring a selection of starters, main courses, and desserts with annotations on dietary specifications (G, V) and available pricing options.

RUOKAA SINULLE SINUN TOIVEIDESI MUKAAN

On sanomattakin selvää, että teemme ruokaa ruokavaliosi ja -allergioidesi mukaan. Haluamme sinun nauttivan jokaisesta herkullisesta suupalasta ja hetkestä ravintolassamme, joten ilmoitahan meille etukäteen, jos sinulla on ruoka-aineallergioita, jotka meidän on hyvä ottaa huomioon. Haluamme tehdä ravintolavierailustasi täydellisen.

Paikallisia tuotteita

Ravintolassamme voit nauttia ruoasta, jolla on tarina. Tunnemme tuottajamme ja monet heistä ovat paikallisia. Ruokaan valitsemme vain raaka-aineita, jotka ovat mielestämme tarpeeksi hyviä vieraillemme.

PAIKALLISET PERUNAT

Suoraan pellolta ravintolaan. Ravintolassamme syömäsi perunat kasvattaa houtskarilainen Niklas. Maukkaita ja tuoreita perunoita, voit todella huomata eron!

PAIKALLISTA LIHAA

Valitsemme vain parhaita raaka-aineita ruokiimme. Naudanlihamme tulee pääasiassa Honkolan kartanosta Urjalasta, karitsanlihamme Houtskarin lammastilalta Björkön kylästä.

LÄHIALUEEN KALAA

Kalaa kotimaasta, totta kai! Saamme suurimman osan kalastamme kotimaasta eri tukkureiden kautta ostettuna.
Lue lisää arvoistamme ja yritysvastuullisuudestamme “Vastuullisuus”-sivulta.
A good-looking dish with meat and seasonal vegetables.

LOUNAS

Lounastarjoilumme tältä kesältä on loppunut. Kiitos kaikille lounasvieraille, näemme ensi kesänä!

Lounaslistamme vaihtelee päivittäin. Soita, niin kerromme lisää!
Kasvisvaihtoehto
Lounaslistan ruokien hinta vaihtelee annoksesta riippuen.
Suosittelemme lounaspöydän varaamista yli 6 hengen seurueille.

AUKIOLOAJAT 2024

  • Ravintola
    • Aamiainen klo 8.30 - 10.00. Pöytävaraukset viimeistään edellisenä iltana, jos et yövy hotellissa.
    • Lounas klo 11.30 - 14. Pöytävaraukset yli 6 hengen seurueille.
    • Illallinen klo 17- 22 (keittiö sulkee klo 21).
    • Pöytävaraukset +358 40 175 9880.
    • Pöytävarausta tehdessäsi kerro meille allergiasi ja mahdolliset ruokavaliosi, kiitos!
  • Hotelli: Toukokuun puolivälistä syyskuun alkuun. Varauskalenterimme vuodelle 2025 on jo auki.

Aamiaista ja illallista on aina tarjolla hotellissa yöpyjille, vaikka ravintola ei olisikaan auki muille.

Hotel Hyppeis facade in late srping
Ladies having fun in Hotel Hyppeis

YKSITYISTILAISUUDET

Hotel Hyppeis värdshus tarjoaa upeat puitteet juhlille, yrityksen virkistyspäiville, retriiteille tai ystäväporukalle. Viihtyisässä ravintolassamme mahtuu ruokailemaan max. 45 henkilöä ja hotellissa yöpymään 14-16 henkilöä kahden hengen huoneissa. Kesällä olemme auki kaikille, emmekä varaa hotellia yksityistilaisuuksiin. Syyskuusta kesäkuulle voit varata hotellin, huoneet tai ravintolan yksityiskäyttöösi täysihoidolla.

Vietä ikimuistoinen hetki Hyppeisissä! Kerro meille toiveesi, niin teemme sinulle tarjouksen.

puh. 358 (0)40 175 9880

info@hotelhyppeis.fi

TESTIMONIALS

Based on 189 reviews
Based on 46 reviews
Based on 150 reviews
chevron-downarrow-leftarrow-right